Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zakaj ženske volite SDS

Zakaj ženske volite SDS

Sem levičar zato mi opcija SDS ni blizu.

Sprašujem ženske, zakaj vas toliko veliko voli SDS, vam je Janša všeč, vam je program SDS blizu, ali kaj tretjega ?

Ne da so nam všeč desni, le levičarji nam niso všeč. Ženske rabijo konkretnega desca, ki zna poprijet za delo in ki zna po potrebi branit družino, ne pa te polrahitične leve meglomešalske mevže.

Seveda nam je blizu. Jansa nas poimenuje s prostitutkami, kar je ze po naravi dobro placan poklic 😀

A boste že enkrat nehali s to politko in strankami? 50% volilcev je žensk, 50% moških. Vsak se sam odloči in to je to. Je pa zanimivo da še v raznih tujih poročilih piše, da so Slovenci mahnjeni na eno osebo in iz tega vedno izhaja da stranke najprej poimenujejo po enem človeku, potem pa spremenijo ime. Samo v demokraciji in v vsaki strani je tako, da daleč daleč od tega da samo en človek vleče vse poteze in vse niti, ampak je za vsakim vodjo stranke velika velika ekipa sodelavcev in strokovnih sodelavcev. In to je povsod po svetu tako. In če je nekdo predsednik neke stranke, pa ni važno katere, se odločitve sprejemajo ekipno v dogovoru, v parlamentu je pa tako vedno glasovanje.

Tudi čudni so mi bili očitkih levih o Janši in neki diktaturi za časa covid. Pa kot  da so določeni malo čez les ali pa so tako neizbraženi. V Euronewsu je bila novica da je imelo covid karanteno po ang.”lockdown” 4 miljarde ljudi na svetu, tudi v večini Evropski držav, pa policijsko uro itd. in kaj je bilo tukaj drugače kot drugje? A če bi pa levi vladali pa ne bi upoštevali nasvete strokovnjakov?

Včasih se mi zdi da so kritike neopravičene, se mi pa tudi ni zdelo primerno, ko naj bi včeraj nekaj protestirali na dan državnosti. To je tako kot da ima nekdo rojstni dan (včeraj so ga imeli vsi državljani RS) in da nekdo pride motiti. Skrajno neprimerno, nekulturno in nefer in lahko bi si izbrali kak drug dan, če že mislijo da je potrebno stavkati.

Odgovor na objavo uporabnika
Levičar, 26.06.2021 ob 16:40

Sem levičar zato mi opcija SDS ni blizu.

Sprašujem ženske, zakaj vas toliko veliko voli SDS, vam je Janša všeč, vam je program SDS blizu, ali kaj tretjega ?

anonimno 6234, 26.06.2021 ob 17:07

A boste že enkrat nehali s to politko in strankami? 50% volilcev je žensk, 50% moških. Vsak se sam odloči in to je to. Je pa zanimivo da še v raznih tujih poročilih piše, da so Slovenci mahnjeni na eno osebo in iz tega vedno izhaja da stranke najprej poimenujejo po enem človeku, potem pa spremenijo ime. Samo v demokraciji in v vsaki strani je tako, da daleč daleč od tega da samo en človek vleče vse poteze in vse niti, ampak je za vsakim vodjo stranke velika velika ekipa sodelavcev in strokovnih sodelavcev. In to je povsod po svetu tako. In če je nekdo predsednik neke stranke, pa ni važno katere, se odločitve sprejemajo ekipno v dogovoru, v parlamentu je pa tako vedno glasovanje.

Tudi čudni so mi bili očitkih levih o Janši in neki diktaturi za časa covid. Pa kot  da so določeni malo čez les ali pa so tako neizbraženi. V Euronewsu je bila novica da je imelo covid karanteno po ang.”lockdown” 4 miljarde ljudi na svetu, tudi v večini Evropski držav, pa policijsko uro itd. in kaj je bilo tukaj drugače kot drugje? A če bi pa levi vladali pa ne bi upoštevali nasvete strokovnjakov?

Včasih se mi zdi da so kritike neopravičene, se mi pa tudi ni zdelo primerno, ko naj bi včeraj nekaj protestirali na dan državnosti. To je tako kot da ima nekdo rojstni dan (včeraj so ga imeli vsi državljani RS) in da nekdo pride motiti. Skrajno neprimerno, nekulturno in nefer in lahko bi si izbrali kak drug dan, če že mislijo da je potrebno stavkati.

Traparija.

Ko vidiš babe od janševikov, sdsovcev…ne potrebuješ postaviti takega vprašanja. Hitro ti je vse jasno

Dokler ne bo boljših, bom volila SDS.

Bobu bob, 26.06.2021 ob 17:51

Ko vidiš babe od janševikov, sdsovcev…ne potrebuješ postaviti takega vprašanja. Hitro ti je vse jasno

Mama in sestra sta ti baba.

Ženska810, 26.06.2021 ob 18:03

Dokler ne bo boljših, bom volila SDS.

Boš morala živeti še vsaj 138 let preden bo kaj boljšega. Če bo!

Jaz še nikoli nisem volila sds, nikoli ga tudi ne bom. Kar poznam žensk, tudi nobena od njih tega ne voli. Od kje ti to, da ženske volijo sds? ))

Janševa Urška je izobažena, priljubljena zdravnica pa še hudo dobro zgleda. In včasih sem živela v Celju in je bila zelo priljubljena . Ne vem, če še dela tam, ker nisem več v Celju.

Ostalih Janševk pa ne poznam. Niti ne volim SDS.

saj ne, 26.06.2021 ob 19:40

Jaz še nikoli nisem volila sds, nikoli ga tudi ne bom. Kar poznam žensk, tudi nobena od njih tega ne voli. Od kje ti to, da ženske volijo sds? ))

Saj človek ne more verjet!

Niso vse ženske feministke. Polno jih je mamic, ki rade kuhajo, perejo, pospravljajo in se žrtvujejo za svoje debele možeke in sinčke ter princeske. A take bodo volile levico? Slovenija je ena najbolj kmetavzarskih držav v Evropi. Povsod drugje ljudje iščejo priložnosti v urbanih naseljih, Slovenke in Slovenci pa v vukojebinah. A taki bodo volili napredne stranke? Polovici slovenskega prebivalstva orosi spolne aparate film Cvet v jeseni. Saj se vidi, koliko jih tukaj masturbira na Avstroogrsko. A taki bodo volili kaj drugega kot kmetavzarijo?

Desperadodajka, 26.06.2021 ob 20:19

Niso vse ženske feministke. Polno jih je mamic, ki rade kuhajo, perejo, pospravljajo in se žrtvujejo za svoje debele možeke in sinčke ter princeske. A take bodo volile levico? Slovenija je ena najbolj kmetavzarskih držav v Evropi. Povsod drugje ljudje iščejo priložnosti v urbanih naseljih, Slovenke in Slovenci pa v vukojebinah. A taki bodo volili napredne stranke? Polovici slovenskega prebivalstva orosi spolne aparate film Cvet v jeseni. Saj se vidi, koliko jih tukaj masturbira na Avstroogrsko. A taki bodo volili kaj drugega kot kmetavzarijo?

Zdaj pa si dokazala svojo debilnost.

Kot prvo: Slovenija je vse prej kot kmečka, ker zelo malo hrane sami pridelamo. Če nam meje zaprejo, pocrkamo od lakote.

Kot drugo: razgledani ljudje spoštujejo kmete, ker vedo, da jedo hrano, ki jo pridelajo kmetje. Bebavi ljudje pa uporabljamo besedo kmetavz kot žaljivko. Hja, kaj češ, če je človek celo življenje v betonu doma pač ne more biti ravno pameten.

Kot tretje: kmetijstvo je uničila komunistična oblast po letu 45. Kmetom so pokradli zemljo, kradli so jim pridelke. V glavnem uničevali so kmete. Žal pa so potomci teh lopovov še vedno živi in peljejo antipropagando proti kmetom, ljudi zmerjajo s kmetavzi in podobno. AMpak žrejo pa ne svojega betona, apmak hrano od kmetov.

V razvitih državah jim na kraj pameti na pade zmerjat kmetov. To je značilnost zaostalih, nekdaj komunističnih, držav.

Ne vem pa kaj ima SDS s tem, ker oni so tudi nekdanji komunisti, ki so ravno tako uničevali kmete.

Naj uganem: ziher si iz LJ?

Itak ja, 26.06.2021 ob 16:58

Seveda nam je blizu. Jansa nas poimenuje s prostitutkami, kar je ze po naravi dobro placan poklic 😀

prav razgledana pa nisi – J.J. je novinarki imenoval PRESStitutke – levaki pa niso razumeli in so ga obtožili zmerjanja ☺

Hahaha, komunisti so pokradli zemljo kmetom, ja. Zakaj pa? A, da jo bodo sami obdelovali? A niso komunisti lenuhi, ki se jim ne da delat, hahahaha? Kaj jim bo zemlja? Po osvoboditvi od komunizma so kmetje dobili zemljo nazaj. In kaj je zdaj z zemljo? je obdelana, kot se zagre? Zakaj ni? Zakaj se hrana uvaža? Ker se tudi kmetom ne da delat. Nič se jim ne splača, samo subvencije iz Ljubljane se jim splačajo. Slovenčki ste kmetavzi. vsi sanjate hiške na podeželju in službo v pisarni v Ljubljani, da vam na njivah ne bi bilo treba delat. V javno službo se vozit v Ljubljano, doma, na kmetih, pa po Ljubljani pljuvat, ki vam kruh daje. Dobesedno – daje – ,ker zaslužen ta vaš kruh ni.

Desperadodajka, 26.06.2021 ob 20:44

Hahaha, komunisti so pokradli zemljo kmetom, ja. Zakaj pa? A, da jo bodo sami obdelovali? A niso komunisti lenuhi, ki se jim ne da delat, hahahaha? Kaj jim bo zemlja? Po osvoboditvi od komunizma so kmetje dobili zemljo nazaj. In kaj je zdaj z zemljo? je obdelana, kot se zagre? Zakaj ni? Zakaj se hrana uvaža? Ker se tudi kmetom ne da delat. Nič se jim ne splača, samo subvencije iz Ljubljane se jim splačajo. Slovenčki ste kmetavzi. vsi sanjate hiške na podeželju in službo v pisarni v Ljubljani, da vam na njivah ne bi bilo treba delat. V javno službo se vozit v Ljubljano, doma, na kmetih, pa po Ljubljani pljuvat, ki vam kruh daje. Dobesedno – daje – ,ker zaslužen ta vaš kruh ni.

HOčeš dokazat, da si res skrajno debilna?

Ja, pokradli so zemljo kmetom. Nadvse radi pa so jim pokradli že pridelano: meso, žito, krompir. To jim je šlo posebno v slast.

Ampak ja, kot si napisala, komunistom, res ni bilo do dela. Zemljo so res pokradli a je potem niso obdeloval. Zato se je ogromno zemljišč zarastlo.

Kar se denacionalizacije tiče, poznam kar nekaj ljudi, ki še niso dobili nič nazaj. Čakajo, da umrejo. Ja, cerkev je dobila nazaj. Je pa še ogromno kmetov, ki niso nič dobili nazaj. Pa tudi marsikater nekmet, ki so mu ukradli recimo nepremičnino, je sicer dobil objekt nazaj, ampak v razpadajočem stanju. Večkrat videno.

AJa, no, ko so kmete uničili, so pač ti morali it delat v tovarne. Tudi tisti, ki so dobili potem zemljišča nazaj, niso znali več obdelovati. Če nisi od malih nog vajen delat na kmetiji, je potem težka.

Drugače pa na kraj pameti mi ne pade delati v Lj, že par let nisem bila v LJ pa je ne pogrešam. Slišim pa ja, da svoj drek odlagate kar tako v naravo.

Delam pa na podeželju, imam službo, kmetije nimam, grem pa kdaj pa kdaj pomagat kakemu kmetu in sami ok ljudje. Če greš kmetu pomagat, ponavadi dobro poplačajo: kvalietno meso, zelenjava, krompir. POvsem nekaj drugega kot tisto, kar se kupi v trgovini. Govorim seveda o kmetih, ki delajo samo zase in svoje bližnje. Tisti, ki delajo predvsem za prodajo, imajo pač tako robo kot je v trgovini.

Ubogi reveži, še trideset let po socializmu vam nič ne raste. komunizem vam bo večno kriv, ker se vam delat ne da. Kmetje so včasih z volovskimi vpregami in motikami znali kaj pridelat, pa kako suhi so bili vsi na fotografijah. Meso samo ob nedeljah. Po vojni ste dobili traktorje, kombajne in vso mehanizacijo, umetna gnojila, škropiva … Nič od tega ni bilo pred komunizmom. Danes pa vsi zavaljeni, debeloglavi, vsi stodvajsetkilski z vsemi mašinami in subvencijami ne znate nič pridelat. Cele dneve se bašete z mesom, pa nič od vas. Če bi vas stari očetje videli, kako bi vas, smrduhe lene zavaljene v rit nabrcali.

Desperadodajka, 26.06.2021 ob 21:10

Ubogi reveži, še trideset let po socializmu vam nič ne raste. komunizem vam bo večno kriv, ker se vam delat ne da. Kmetje so včasih z volovskimi vpregami in motikami znali kaj pridelat, pa kako suhi so bili vsi na fotografijah. Meso samo ob nedeljah. Po vojni ste dobili traktorje, kombajne in vso mehanizacijo, umetna gnojila, škropiva … Nič od tega ni bilo pred komunizmom. Danes pa vsi zavaljeni, debeloglavi, vsi stodvajsetkilski z vsemi mašinami in subvencijami ne znate nič pridelat. Cele dneve se bašete z mesom, pa nič od vas. Če bi vas stari očetje videli, kako bi vas, smrduhe lene zavaljene v rit nabrcali.

Vidim, da si nepismena, branje ti ne gre, razumevanje še manj, ampak vseeno:

Ja, po vojni je bilo na voljo ogromno škropiv kot bolj razgledani ljudje vedo, so bila to pretežno strupena škropiva, škodljiva zdravju, v zahodni Evropi prepoevdana. S temi škropivi se je naredilo ogromno škode. Po drugi strani pa so na veliko izrinjali stare slovenske sorte krompirja, pšenice, sadnjega drevja.. pač kmetijski pospešovalci so dali čez komunistično šolanje in seveda tudi kmetje so hodili  v komunistične šole. Zato je šlo kmetijstvo še bolj navzdol.

Ker si bolj zabite sorte, ti še enkrat razložim. Kmetovanje je resna dejavnost, rabiš ogromno znanja. Človek, ki ni od malega na kmetiji, bo težko kmetoval. In ja, tudi, če so potomcem vrnili zemljo, ki so jo ukradli starim staršem, ti vnuki pač ne znajo delat, ker so od malih nog živeli v mestu. Tako, da se ne znajdejo na podeželju. So postali že njihovi starši mestni ljudje. Marsikdo od njih se je naselil v LJubljani, od malega živel v betonu, zdaj pa dobil kmetijo. Pa kako bo znal kaj delat? Še huje, ravno taki se posmehujejo kmetom. Pač od mestnega človeka pa res ne moreš pričakovati ne delovnih navad, ne znanja za kmetijo.

Recimo ti živiš celo življenje v mestu. Pa si totalno neuporabna za delo, ker nimaš pameti, ker si neizobražena, nerazgaledana, serješ v sekret, tvoje dreke pa kar tam v naravo odlagajo. Kako boš koristna na kmetiji? Ne moreš biti.

Imaš čudne znanke, 26.06.2021 ob 20:07

Saj človek ne more verjet!

V moji familiji tudi niso za SDS. Nobeden, ne moški, ne ženske. V službi tudi ne: nas je 70% žensk.

Ker so nekatere babe pač butaste, politike ne spremljajo in volijo to, kar jim naroči njihov iddiot od dedca.

Kako se je kmetiček razburil. Vse zna povedat o komunizmu, o tem, zakaj se nič ne da, diplomiral je v nerazrešenih težavah. Že trideset let ni več “komunizma”, on pa še zmeraj pizdi, kako nič ne more. In vsi smo leni. Samo on delaven. Delaven brez rezultatov. Ker se nič ne da. Po celem svetu kmetje pridelujejo, samo slovenski pametnjakovič kmetavzarski ne more, ker ga Tito in Komunistična partija Jugoslavije bremzata, hahahahaha.

Desperadodajka, 26.06.2021 ob 21:28

Kako se je kmetiček razburil. Vse zna povedat o komunizmu, o tem, zakaj se nič ne da, diplomiral je v nerazrešenih težavah. Že trideset let ni več “komunizma”, on pa še zmeraj pizdi, kako nič ne more. In vsi smo leni. Samo on delaven. Delaven brez rezultatov. Ker se nič ne da. Po celem svetu kmetje pridelujejo, samo slovenski pametnjakovič kmetavzarski ne more, ker ga Tito in Komunistična partija Jugoslavije bremzata, hahahahaha.

Domnevam, da si želiš postaviti spomenik neumnosti.

Kaj ti si hodila v Kumrovec v šolo? Butasta in nerazgledana si že tako.

Praviš, da je samo v Slo problem, kar se kmetijstva tiče. TI predlagam, da greš kdaj iz svoje LJubljane,tako malo čez mejo. Poglej si kmetijstvo v Avstriji, potem pa pojdi na Madžarsko. Na Madžarskem so komunisti sesuli kmetijstvo do kraja. Preveri, povprašaj, ti bodo povedali. Podobno je na Slovaškem, Poljskem, da ne omenjamo recimo Ukrajine. Države, ki so bile pod SZ, imajo še bolj sesuto kmetijstvo. V Yu komunisti niso bili tako ekstremni in niso do kraja sesusli kmetijstvo, kjer je bila SZ, so ga uničili do kraja.

Veš boš morala kdaj pa kdaj svojo betonsko luknjo v Lj zapustiti, malce pogledati po svetu, povprašati ljudi, prebrati, pa ne boš klatila takih neumnosti.

Sicer pa, ja, sem tudi jaz neumna, da si s takimi brezupnimi primeri ukvarjam. Se prav čudim, da je še danes toliko neumnih ljudi. Pa imamo internet, možnost šolanja, številne knjižnice. Ampak eni pač ostajate v starih časih. Ne bi me čudilo, če bi se izkazalo, da si se v LJ priselila iz Beograda, PRištine ali kaj podobnega. Namreč je že kar dolgo od kar sem obiskovala šolo, ampak pri nas smo se marsikaj naučili tako, da sem res v dvomih, da si kdaj hodila v kako slovensko šolo. ALi pa si zaključila tam v petem razredu. Pa tudi, če imaš samo 5 razredov, bi človek vseeno pričakoval, da vsaj razumeš napisano. Pa ni videt, da bi razumela take osnovne tekste.

Ja, Slovenija je polna takihle kmetijskih Einsteinov, ki vse vejo, kako je drugje, kako v tujini vse raste, samo doma jim nič ne zraste. Ker je najbrž zemlja kontaminirana s komunizmom, pa zato nič ven ne pride. Celemu svetu ratujejo posevki, samo slovenskim jamračem ne, ker Tito in KPJ delata nevidno senco nad njivami. Vsi smo mi debili, samo kmetički, ki zaradi komunizma in povojnih pobojev in nacionalizacije leta 1945, še leta 2021 ne znajo kmetovat, so vrhunsko inteligentni.

V Sloveniji se vedno največji  jamrači in nesposobneži  imajo za najbolj pametne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close