Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nekdoo

Nekdoo

Kak naj ljubico spet zainteresiram za s…? Sma friends with benefits,,no sma bla.Zdj pa me je nekej dala na stran?

Kak predlog?? Thx

tud, če jo boš zainterisiral bo to bolj žalostno, ker bo stalno v nekem krču, da se bori sama s sabo.. Če ženska sama ne da pobude, jo pusti na miru, škoda cajta. Človek more včasih svojo strast prerosto ubiti v sebi.

Zakaj te je pa nogirala?

Mogoce si bil prevec pameten. Pusti jo pri miru.

Kaj ti je predlagala žena?

Jaz sem imela enega takega sexfrenda. Pa sem se ga tudi naveličala. Pa veš zakaj? Mogoče je podobno pri tebi.

Ker je bil slab seks. Od začetka mi je bilo še kar ok, samo s časoma sem se pa naveličala. Vedno teženje kako bi on seksal brez kondoma. Sem mu vsakič povedala, da ni šans. AMpak vedno znova je težil. Že to mi je začelo obupno presedat.

Potem je stalno težil, da bi imel moje gole fotke. Bolj sem mu govorila, da ne, bolj je težil pa mi tudi svoje pošiljal in fantaziral kako sem menda vsa mokra, ker vidim fotko njegove tiča. Nadležno do kraja.

Pa tudi seks sam po sebi je bil bolj kratkotrajajoč.

Pa vedno je razlagal kako so ženske frigidne, kako je njegova žena frigidna. No sem ugotovila zakaj naleti na domnevno frigidne ženske. Ko bi seksal brez kondoma, že marsikatero mine vsa želja do seksa. Mene je počasi vse minilo. Sigurno sedaj novi ljubici, ziher jo je kje našel, razlaga kako je bila prešnja frigidna :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close