Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prosim za predloge

Prosim za predloge

Sosed mi bo nekaj pomagal pri hiši narediti (na zunanjem delu) in ne želi denarja. Bi se malo slabo počutila, če bi rekla zgolj hvala.

Predno se kdo spet v druge vode vpiči, sosedje so v družinski hiši, kjer ima ta sosed ženo, tri otroke, in sta tudi njegova mama ter oče. In vsi vedo, da bo pomagal.

Torej, kaj vsaj prinesti v zahvalo?

Hvala.

Odgovor na objavo uporabnika
Predlog, 25.06.2021 ob 16:02

Sosed mi bo nekaj pomagal pri hiši narediti (na zunanjem delu) in ne želi denarja. Bi se malo slabo počutila, če bi rekla zgolj hvala.

Predno se kdo spet v druge vode vpiči, sosedje so v družinski hiši, kjer ima ta sosed ženo, tri otroke, in sta tudi njegova mama ter oče. In vsi vedo, da bo pomagal.

Torej, kaj vsaj prinesti v zahvalo?

Hvala.

Te razumem… Obcutek da so dolzen.

Das v koverto nekaj denarja pa vrzi v kaslc… Al kao nahecaj pa reci ce nebo dnarja vzel ne rabi pomagat… Da naj vsaj nekaj otrokom kupi

?mal sem se zatipkal… Preden mi se kdo nabije… Pico jem, pisem, gledam da se v prst ne ugriznem…

Razumte me

Ti si pa sama brez deca. Povabis celo njegovo druzino na piknik. Desert mu bos pa ze drugic dala.

V katere vode, 25.06.2021 ob 16:16

Ti si pa sama brez deca. Povabis celo njegovo druzino na piknik. Desert mu bos pa ze drugic dala.

Prosim brez neumestnih komentarjev. Na piknik lahko na vrh navpične strehe povabim. ?

Somebody705, 25.06.2021 ob 16:07

Te razumem… Obcutek da so dolzen.

Das v koverto nekaj denarja pa vrzi v kaslc… Al kao nahecaj pa reci ce nebo dnarja vzel ne rabi pomagat… Da naj vsaj nekaj otrokom kupi

Morda res kaj za otroke, ker so mu sveti. Hvala.

Se opravičujem. Prej sem iz računalnika pisala. Sedaj pa iz gsm in je ostal nasmeh še iz ene druge teme.

Predlog, 25.06.2021 ob 16:55

Se opravičujem. Prej sem iz računalnika pisala. Sedaj pa iz gsm in je ostal nasmeh še iz ene druge teme.

‘nadimek’

Sem ti pozabila rečt Dober tek.

Sem našla vse doma, neponucano ? za otroke, bodo veseli, pa neki za ‘tastarga’ ☺

Pa hvala. ?

Predlog, 25.06.2021 ob 18:38

Sem ti pozabila rečt Dober tek.

Sem našla vse doma, neponucano ? za otroke, bodo veseli, pa neki za ‘tastarga’ ☺

Pa hvala. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close