Kaj je zginil
A je še živ, 25.06.2021 ob 13:08
Viharni odvisnik Mona? Ga je kdo videl??
Na skritem forumu je!
Ne veš nič o tem? Obstaja še star Starševski čvek, in Viharni je objavil linke zanj in nato je z nekaterimi starimi formaši tja pobegnil! Ker vrjetno si opazila, da jih še nekaj poleg njega manjka?
Js sem nazadnje hotel tudi tja, a nisem mogel ker je po novem nujna registracija če hočeš bit tam gor.
Ne veš nič o temu?
Tudi če si registriran, 25.06.2021 ob 15:46
Tudi če si registriran, ti napiše na tistem forumu, da nimate dovoljenja za ogled foruma. Torej je tam le neka ozka skupina, ki so od tu izginili, na čelu z viharnim.
ne izmišljujte si, tam ni nikogar. Forum je arhiviran in konec. Zaklenjen za vse.
star mod, 25.06.2021 ob 16:08
Iz prve roke: uporabnik Viharni Jezdec za silo usposablja star forum. Sam se je ponudil, da popravi zadevo. Nova verzija ne pelje. Veliko uporabnikov se je izgubilo in s tem tudi denarja od oglaševanja.
kokoši, 25.06.2021 ob 13:56
Na skritem forumu je!
Ne veš nič o tem? Obstaja še star Starševski čvek, in Viharni je objavil linke zanj in nato je z nekaterimi starimi formaši tja pobegnil! Ker vrjetno si opazila, da jih še nekaj poleg njega manjka?
Js sem nazadnje hotel tudi tja, a nisem mogel ker je po novem nujna registracija če hočeš bit tam gor.
Ne veš nič o temu?
kje je link?
kokoši, 25.06.2021 ob 18:18
Točno tako, sem videl na lastne oči, VIHARNI je sprejel pobudo in vodi forum.
Samo nekaj, če mi lahko nekdo razloži. Kako to, da je VIHARNI na tisti forum sprejel gospodično JUNC, če jo pa tako sovraži?
Sem registriran pa tam ne morem dostopati. Ti pa kvasiš.
Koklja114, 26.06.2021 ob 13:45
Helou, sem prišla na hitro pokukat. Mi ta stari se imamo tam prav fajn. Samo, res pa ni za vsakega. Dela pa vse tako kot mora, ne kot tale jajc. Kokoši, lahko ti zrihtam dostop, v zameno za, ti povem kasnej.
Odlično. Potem pa se imejte lepo, pa število lepo v nabor, ker glede na letnik bo s časoma tudi tam presušilo. Nova podoba je za veterane.
Forum je zaprt za komentiranje.