Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo oblači voditeljice na rtv slo

Kdo oblači voditeljice na rtv slo

Ker ta bi moral izgubiti službo!  Za Mavčevo mislim da ima drugo stilistko, ker je drugače oblečena.

Če je glavna stilistka Lorela, ki je vsa cunjasta z nikakvim okusom za modo, bi bil čas, da jo zamenjajo!

V totalitarni drzavi je to cist normalno, da se takole oblacijo na tv.

Odgovor na objavo uporabnika
slaba garderoba, 25.06.2021 ob 08:40

Ker ta bi moral izgubiti službo!  Za Mavčevo mislim da ima drugo stilistko, ker je drugače oblečena.

Če je glavna stilistka Lorela, ki je vsa cunjasta z nikakvim okusom za modo, bi bil čas, da jo zamenjajo!

Ampak kdo pa jih pol oblači na POP tv? Ker tam je pa še 100 krat hujš. Zgleda kot, da jim oblačila kupujejo v trgovinah za reveže.

Mene pa zanima koliko imajo besede pri oblačenju same voditeljice?

Sploh recimo kake zabavne glasbene oddaje: ko vidimo voditeljice v vrtoglavih visokih petkah pa v oblekah, kjer se niti pripognit ne morejo pa podobne zadeve. Pa ena voditeljica neke jutranje oddaje je imela včasih stalno skoraj do riti preklano obleko.

Recimo Tanja Cegnar, vremenarka,je bila pa vedno normalno oblečena. Na POP tv pa vremenarke pogosto oblečene kot za nočni bar.

imajo kaj besede, 25.06.2021 ob 08:48

Mene pa zanima koliko imajo besede pri oblačenju same voditeljice?

Sploh recimo kake zabavne glasbene oddaje: ko vidimo voditeljice v vrtoglavih visokih petkah pa v oblekah, kjer se niti pripognit ne morejo pa podobne zadeve. Pa ena voditeljica neke jutranje oddaje je imela včasih stalno skoraj do riti preklano obleko.

Recimo Tanja Cegnar, vremenarka,je bila pa vedno normalno oblečena. Na POP tv pa vremenarke pogosto oblečene kot za nočni bar.

TVD na navionalki- kar solidno v glavnem. Šport- tam je ena, ki jo stalno oblačijo v dekolteje, čipkaste obleke…ji ne paše, predvsem pa ni to ravno za komentiranje športa.

Jutranji program- res Mojca je oblečena o.k., ostale pa zelo čudno.

Tudi na POP so včasih precej brez okusa oblečeni.

Ne vem, če smejo sami odločati o obleki? Me prav zanima. No, bi bilo zanimivo vedet.)

Za komercialne televizije mi je vseeno, rtv pa vsi plačujemo. Ko cenene obleke iz kitajskih trgovin v Trstu. Plastik fantastik in brez oblik, ki našim voditeljicam sploh ne pašejo. Da same pristanejo na taka oblačila je tudi čudno.

Mojca je vedno dobro oblecena.. Vse ostalo pa ponavadi kar nekaj, sploh dnevnik in odmevi, kot da bi jim obleke sivala kaksna lokalna sivilja na crno..

Pop tv ja Darja ponavadi dobra, vse ostalo pa tudi karnekaj, ceneno, neprofesionalno..

na rtv gledam samo kulturo. tam so vse voditeljice fantastično oblečene.

POP TV je druga pesem. Tam je isto kot da bi gledal pirate s karibov.

kultura, 25.06.2021 ob 16:24

na rtv gledam samo kulturo. tam so vse voditeljice fantastično oblečene.

POP TV je druga pesem. Tam je isto kot da bi gledal pirate s karibov.

Se strinjam, POPTV ima ogabno stiliranje.  RTVSLO so ženske vsaj v kostimih (Dnevnik, Odmevi), na POPTV v nekih plastičnih oblekah strupenih barv.  Petra Kerčmar mora iti Metki precej na jetra, da jo takole obleče.  POPIN so itak maškare.

V Kulturi RTVSLO so pa top oblečene.

Jaz si mislim, da do neke mere imajo voditelji možnost, da sami izbirajo. Ne vem pa koliko.

REcimo pri oddaji kviz (tisto pred Dnevnikom) je en voditelj vedno oblečen v hecne hlače in čevlje. Pa tak stil ima samo on. Tako, da mislim, da si pač sam izbere tak stil.

Pa samo ene se spomnim, da je nosila obleko preklano skoraj do pasu. Precej pocestniško je izpadla, ker je kazala bedra. Ostale niso imele takih. Tako, da mislim, da imajo kar nekaj besede pri tem.

Dvomim pa v to, da so oblečene v poceni oblačila. Bi rekla, da imajo vse draga oblačila. Samo drago še ne pomeni, da je lepo, okusno.

Ko se v eni oddaji voditeljica parkrat preobleče pa vsakič bolj čudno obleko, je tudi za kozlat. Sploh, ko so obleke v stilu, da se ne more predklonit. Pa obutev taka, da komaj stopiclja.

voditelji (ce) na POP tv zgledajo kot DESUS. Kolk sem bil presečen, zadnjič malo šaltal na pop. Najbolj hecna je bla una ki ima entertejment, po moje ma že 50, oblače se pa kot da ma 17

res je res, 25.06.2021 ob 16:29

Se strinjam, POPTV ima ogabno stiliranje.  RTVSLO so ženske vsaj v kostimih (Dnevnik, Odmevi), na POPTV v nekih plastičnih oblekah strupenih barv.  Petra Kerčmar mora iti Metki precej na jetra, da jo takole obleče.  POPIN so itak maškare.

V Kulturi RTVSLO so pa top oblečene.

Odličen opis.

V jutranjih oddajah so kot ciganke! Danes videno. Samo Mojca je stilsko urejena. Verjetno zato, ker ima svoj okus in se ne pusti komandirati Loreli.

slaba garderoba, 25.06.2021 ob 08:57

Za komercialne televizije mi je vseeno, rtv pa vsi plačujemo. Ko cenene obleke iz kitajskih trgovin v Trstu. Plastik fantastik in brez oblik, ki našim voditeljicam sploh ne pašejo. Da same pristanejo na taka oblačila je tudi čudno.

Tudi komercialne plačujemo, brez skrbi ala pop ipd.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close