Tile ponudniki na prevozi org so izgubili stik z realnostjo
Piran lj oz obratno zahtevajo med 8 in 10 evri.kaj jim pa je, komu se to sploh splaca ce pa imas komfort avtobusnega prevoza po avtocesti za 10 evrov upokojenci pa zastonj. Pa si brez skrbi da te ne vozi kak pijanc ali drogeras brez izkusenj ki se bo s tisto kripo zakantal v taprvo bankino. Avtobus vozijo trezni profesionalni soferji ki imajo za sabo milijone prevozenih km.
Ko sem se leta nazaj vozila Lj. Koper in nazaj, je bilo 5 v smer. Pri čemer ni bilo treba čakat na tiste ure avtobusov, kjer vožnja ne traja zgolj 50 minut z avtom, ampak dve uri z avtobusom.
Če sem mogla biti v Kp npr. ob 13, sem šla lahko iz Lj. ob cca 12h, z avtobusom pa ob npr. že ob 9.
Eno leto sem se vozila, nikdar težav. Tudi tik pred zdajci se je našel prevoz.
Torej, če sem šla isti dan tja in nazaj, je bilo 10, če bi šla z basom, bi bilo pa 20 za en dan.
Če greš enkrat na kvatro, ti kar pojdi v komfortni busa, če imaš pa več voženj, pa bus ni konfort.
-
In če že, upokojenci imajo čas, ki ga zaposleni nimamo na pretek.
In seveda so vsi trezni. A še nisi slišala, da so vozniki pod vplivom alkohola prevažali šolske otroke? Ne bodi sto procenta niti za tiste, ki prevažajo odrasle.
Ravno maja letos je v okolici Ormoža pijan voznik vozil otroke, pri čemer je trčil v nadstrešek postajališča. (Vir: Reginalobala.si).
Predno že ropotaš.
Drago k svina, 24.06.2021 ob 23:17
Piran lj oz obratno zahtevajo med 8 in 10 evri.kaj jim pa je, komu se to sploh splaca ce pa imas komfort avtobusnega prevoza po avtocesti za 10 evrov upokojenci pa zastonj. Pa si brez skrbi da te ne vozi kak pijanc ali drogeras brez izkusenj ki se bo s tisto kripo zakantal v taprvo bankino. Avtobus vozijo trezni profesionalni soferji ki imajo za sabo milijone prevozenih km.
Kakšen avtobus?? Zadnji bus do Pirana od Ljubljane ob delovnikih je ob 15.00 uri. Minimum cijazenja dve uri, cena 11,50€. Če bi šel torej kasneje na pot, ne moreš, vožnja pa traja enkrat več, kot če bi šel z avtom. Na org. dobiš prevoz v najrazličnejših urah, od P. do Lj med 7 in 10€, prideš na cilj v uri in 15 min. Valjda izbrereš prevoze org., sploh če greš popoldan, ko ni več avtobusa.
LJubljana Koper je pa še vedno cena 5€, kot je bila tudi pred leti. Je pa za to destinacijo tudi busov več in so tudi direktni, pridejo uri in pol na cilj. Zadnji vozi nekaj čez peto popoldan se mi zdi. Cena 10€. Tudi jaz sem med tistimi, ki se mi ne ljubi čvekat s šoferjem in bi šla raje z busom, če se le da, ampak samo z direktnim, ker več kot dve uri se mi pa res ne da vozit, se že raje s šoferjem menim.:))
Se vsako studentko sem vozil zastonj, samo da sem ji pokazal orodje v prtljazniku. Mesarsko orozje za klanje( nozi in pistole). To je bila moja cena da je bila do Kp tiho brez prijave ali pa mokra kot mis od strahu. Drugace bi jo obiskal na domu in bi bila za polpete. Tak je blo. Tiste redke skulirane in fajne so prezivele.
Itak, da ne upa. Ne vem, zakaj ste tako panični in otrokom ne dovolite, da bi štopali in se vozili z neznanci? Pa o nekih pedofilih sanjate. Kdo bi se pa z registriranim avtom kaj upal? To se še ni zgodilo. Pa pedofil ima tudi obraz, ki se ga prepozna. Kje bi si kakšen upal napasti potem koga? To se samo v filmih dogaja. preveč gledate ta izmišljena hollywoodska sranja, potem pa vsi zmanipulirani vidite zlo za vsakim vogalom.
Toliko, 25.06.2021 ob 00:03
Ko sem se leta nazaj vozila Lj. Koper in nazaj, je bilo 5 v smer. Pri čemer ni bilo treba čakat na tiste ure avtobusov, kjer vožnja ne traja zgolj 50 minut z avtom, ampak dve uri z avtobusom.
Če sem mogla biti v Kp npr. ob 13, sem šla lahko iz Lj. ob cca 12h, z avtobusom pa ob npr. že ob 9.
Eno leto sem se vozila, nikdar težav. Tudi tik pred zdajci se je našel prevoz.
Torej, če sem šla isti dan tja in nazaj, je bilo 10, če bi šla z basom, bi bilo pa 20 za en dan.
Če greš enkrat na kvatro, ti kar pojdi v komfortni busa, če imaš pa več voženj, pa bus ni konfort.
-
In če že, upokojenci imajo čas, ki ga zaposleni nimamo na pretek.
Precejkrat sem prevoznik, NG – LJ še vedno računam 5 eur. Prilagodim pobiranje in odlaganje v določenem delu mesta (npr. če grem na Aškerčevo ustavim tudi v Trnovem ali Rožni), nikoli ne peljem 5 ljudi v avtu. Dosti voznikov je takih, fer. Se pa najdejo eni, ki očitno s tem služijo, nabašejo maksimalno ljudi v avto ali kombi, računajo dodatno prtljago, v LJ te vržejo dol na obvoznici. Take bi si bilo treba zapomniti in se jim izogibati (na prevoz.org je bil že predlog za uvedbo “črne liste” in jaz bi se s tem popolnoma strinjala).
Predrago je, 25.06.2021 ob 08:43
voznja z direktnim busom iz lj do kopra po omejitvah je glih tok k z avtom to je ena dobra ura. Seveda ce bo pa norel 160 s takim se pa kar ti vozi ko so pa poleti prometni kolapsi se bo pa glih tok casa vozil osebni k avtobus beri 3 ure ali vec.jel kuzis.
Kot sem rekla, vozila sem se eno leto, ni šlo za iste ure, eno uro maksimum.
Predno sem zasledila Prevozi org, pa tudi z avtobusom. Čakanje, vožnje vsaj enkrat dlje,, pri čemer vsi avtobusi nimajo linij po avtocesti. In tudi ti, ki so sli na AC, nikdar ni bilo zgolj uro.
-
Skratka, imela sem dobre izkušnje, vsi korektni, prišparala pri denarju, ker sem se ob dnevih vozila oz. vračala nazaj večkrat na mesec. In sem namesto 20 € na dan z avtobusom, plačala 10 s Prevozi org (obe smeri). Torej, za polovico manj. Čas je pa tudi dragocen. Ker avtobusi ne vozijo ravno na pol ure.
to vi mislite, 25.06.2021 ob 14:53
Prvotni smisel prevozi.org ni bil v tem, da si šofer v celoti povrne stroške goriva. Moji otroci gredo tudi raje z busom, še raje z vlakom (lahko v miru brskajo po telefonu, berejo, itd), razen če je problem zaradi ure in podobno.
Pa saj tu te nihče ne sili klobasati. Lahko bereš, rišeš, pišeš v miru.
Forum je zaprt za komentiranje.