Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jutri kakšna trgovina odprta?

Jutri kakšna trgovina odprta?

Ne se smejat, ne rabim kaj življensko potrebnega, kruha ali karkoli, ampak danes sem se precej neuspešno pobarvala lase, pa me zanima če se jutri da kje kupiti barve za lase da popravim kar/če se da?

Avtolicarji jutri delajo.

Sam zate jo bodo odprli. Tko da takoj zjutrej bodi pred DM.

Smo malce zajedljivi, vročina dela svoje zgleda, še vprašat se ne sme. Še nedolgo nazaj je bilo petke in svetke vse odprto, zdaj pa res ne vem kakšna pravila imajo in pač vprašam, povem zakaj rabim, pa se zgražajte.

Itak boš zaprto doma, je vseeno, kaj imaš na glavi namesto frizure.  Ne, jutri ne bo možnosti za popravek.

Odgovor na objavo uporabnika
ne bo šlo, 24.06.2021 ob 22:51

Itak boš zaprto doma, je vseeno, kaj imaš na glavi namesto frizure.  Ne, jutri ne bo možnosti za popravek.

V soboto grem v službo, zato se sekiram.

Odgovor na objavo uporabnika
Not rili, 24.06.2021 ob 22:17

Ne se smejat, ne rabim kaj življensko potrebnega, kruha ali karkoli, ampak danes sem se precej neuspešno pobarvala lase, pa me zanima če se jutri da kje kupiti barve za lase da popravim kar/če se da?

če si se “zbojndala”, pa je na sivo potegnilo – vrži gor nalase  100% limonin  ali limetin sok za ene dve uri.

Drugače pa, če je pa drug odtenek – jutri 26.6.  🙂

Pa si prepričana, da boš z novo barvo popravila? Če boš z isto ok, drugače pa ne vem. Jutri pojdi, ko je odprto, takoj zjutraj ?

Za naslednjič pa dve kupi, če bo spet kaj neuspešno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close