Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Težava z avtom

Težava z avtom

Imam hrošča, ki je že kar v letih. Se peljem zadnjic po lokalni cesti in kar nenadoma na hitro zablokira eno kolo in me seveda zanese. Nisem sploh zavirala. Sprozil se je tudi ABS. Sem pravocasno ujela smer z volanom. Ne vem, ce je ravno zablokiralo, je zaviralo z ABS -om, brez, da bi stopila na zavoro.Vem, da moram do mehanika. A je boljse, da se sploh ne usedem v tak avto? Thx

Torej v bistvu ti zablokira kolo oz. začne delovati abs, ne da bi zavirala … se ti zdi, da je to fajn, če se ti zgodi pri 120? Leta tukaj nima posebne zveze, očitno je nekaj s podvozjem ali zavorami.

Vem, da ni to v redu! Ni druge resitve kot mehanik. A bi lahko bila varianta, da sem zapeljala z enim kolesom na oljni madež in se je zaradi tega sprozil ABS na enem kolesu? A se ABS sproži, ko drsi, tudi, ko ne zaviras? Vem, butasto sprasujem. Se ne spoznam na te zadeve ?.

VW hrošč, ki je po tvojih besedah že kar v letih, nima ABS zavornega sistema !!    o(*_*)o

Nimam hrosca iz druge sv. vojne. Moj je star 13 let in ga ima ???!

Avtorica, glede na oljni madež je velika opcija, da je senzor ABS zaznal spremenjeno hitrost v kolesu in se je ABS vklopil brez tvojega zaviranja in je s kombinacijo olja na cestišču avto malo zaneslo.

Bi pa za lastno varnost definitivno ob prvi priliki obiskal mehanika.

Odgovor na objavo uporabnika
1punca331, 23.06.2021 ob 21:46

Nimam hrosca iz druge sv. vojne. Moj je star 13 let in ga ima ???!

Oprosti, ampak če iz tako jasnega avtoričinega zapisa nisi razbral/a, da se govori o drugi generaciji hrošča, imaš pa težave.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close