Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako nekoga blokirat

Kako nekoga blokirat

Ki ti posilja smse in zali, da ve da si ga glede smsov blokiral?

Malo drugače vprašaj, tole ni za nikamor.

Avtor želi vedeti kako osebo, ki nadleguje blokirati in ob enem želi dati tej osebi vedeti, da je blokirana. Ko sem jaz blokirala bivšega, sem mu kar sama javila naj trapa kolikor hoče, saj je na blokadi in poslala sem mu sliko zaslona, kjer je aktivna blokcija bila vidna.

Če je nekdo blokiran ti ne more pisat niti ti njemu ne. Oziroma gre sms v “prazno”.

Js sem mel enga kolega in ga kar nekaj časa nisem poklical. In če ga zdej pokličem mi ne reče avtomat “ta številka ne obstaja” itd. Ampak se pojavi samo tišina in ko čez par sekund pogledam ekran telefona ni več v stanju klicanja, ampak kr samo ven vrže po parih sekundah tišine.

Kaj to pomeni? Da me je blokiral?

Odgovor na objavo uporabnika
kokoši, 22.06.2021 ob 22:32

Js sem mel enga kolega in ga kar nekaj časa nisem poklical. In če ga zdej pokličem mi ne reče avtomat “ta številka ne obstaja” itd. Ampak se pojavi samo tišina in ko čez par sekund pogledam ekran telefona ni več v stanju klicanja, ampak kr samo ven vrže po parih sekundah tišine.

Kaj to pomeni? Da me je blokiral?

To zanima tudi mene. Zadnje čase me pogosto nekdo kliče in po par sekundah prekine klic. Ko kličem nazaj, kar izklopi….? Wth?

Torej noben ne ve? Niti “pip pip pip” ne dela, sam tišina in pol pogledam ekran telefona in je kot nebi klical.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close