Moški v 40.ih
Moški star 40 let se obnaša izjemno čudaško. Je oče dveh šoloobveznih otrok. Živi s staršema na večji kmetiji. Z njim sem se spoznala na spoznavnem portalu. Je dokaj prijeten za pogovor in rad pošilja sms-e oz. se dopisuje. Imam občutek, da rabi veliko pozornosti. O partnerici govori vse najslabše reči. Čudi pa me, ker ga močno motita starša, saj mora vse naloge izpolnjevati tako, kot mu naročita. Je zelo samosvoj in trmast, ter hitro zameri. Moj občutek glede njega je tak, da bi mu pomenila zgolj kot delovno sredstvo in pomoč. Neprestano jamra, kako je sam za vse in da bi rad videl, da mu pridem pomagat kakšno opravilo. V bistvu se še ne poznava dovolj dobro, zato mi deluje dokaj čudaško. Omenil mi je še, da mu je prva bivša predlagala naj se gre zdravit k psihiatru. Ni mi pa znal razložiti, kaj konkretno je bilo to mišljeno. Ima pa za sabo že tri propadle veze. Se je katera že srečala s takšnim moškim? Morda kakšen nasvet?
Nasvet glede česa?
Si res tako obupana da boš vzela človeka, ki ti jasno pove da ga komandirajo starši, živi pri njih, je ločen, ima za sabo tri propadle zveze, grdo govori o bivših, rabi delovno silo in ti celo pove da ljudje mislijo da ima psihične težave? Kakšen nasvet rabiš? Če resno razmišljaš o tem da je ta človek primeren za partnerstvo resno rabiš psihično pomoč. Vprašaj ga če mu je bivša priporočila koga in se naroči.
kako je to možno?, 18.06.2021 ob 15:13
Moj nasvet je, da ti tudi pojdi k psihiatru.
V tem kar si napisala je ogromno rdečih zastavic, tebe pa še on kar zanima in te vleče k njemu. Potem, ko bodo pa z njim in vajinim odnosom težave, bo pa on in vsi moški najslabši, ti pa najbolj boga.
Naredi uslugo sebi, njemu in svetu ter ostani samska.
Moj moški nasvet in mnenje – je enako kot tole zgoraj.
Pa še enkrat jasno napišem – od človeka, ki ima za bivše samo slabe besede – samo stran.
Na vas sem se obrnila zato, ker je res čudaški. Ne, nič resnega nimava. Samo dopisujeva si in nekajkrat sva se srečala. To poznanstvo pa traja že skoraj eno leto. Sam kdo je pa rekel, da bom z njim, halooo!! Sprašujem samo tu na forumu, da si izmenjamo izkušnje in če je morda kakšna že imela srečanje s kakšnim takim čudakom. Imam pa že toliko izkušenj, da vem, da on ni dober oče, saj tudi stikov ne ohranja z otrokoma. To ne moreš verjet, kakšni ljudje tlačijo zemljo. Vem, da je to moški za obvoz, saj ima res polno rdečih zastavi, kot je že ena omenila na začetku.
To je prava zena!!!
Forum je zaprt za komentiranje.