Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ob diplomi želim družino peljat na kosilo na obalo, kam priporočate?

ob diplomi želim družino peljat na kosilo na obalo, kam priporočate?

Ob diplomi bi rad peljal družino na kosilo. Razmišljam o Izoli ali Piranu, vendar nič ne poznam restavracij v tistem koncu in vas sprašujem za priporočila. Torej, da je dobra hrana, lep ambient in cena prijazna študentovemu žepu (9 nas bo).

Potem razmišljam, da bi šli še na kak sprehod ob morju in kaj zaplavali, torej bi bilo dobro, da je nekje pri morju.

Lepo prosim za nasvete in priporočila.

Lep dan vam želim!

Pavel v Piranu

Mi smo bili dvakrat v Manjada … pu naše v Izoli. Zgleda, da nimajo svoje spletne strani, bom prilepila ta link

https://www.marende.si/ponudnik.php?id=65

Prvič jedli ribjo ploščo, odlična, drugič pice, odlične.

Čez teden imajo kosila, jih nismo preizkusili, ker smo tam jedli čez vikend, sta pa starša večkrat jedla tam, zelo zadovoljna.

Cene se mi zdijo normalne.

Kar se mene tiče, bo naša stalna postojanka, ko bomo v tistem koncu.

Priporočam.

Restavracija v avtokampu Strunjan ima zelo luštkan ambient, odlično hrano, morsko in drugo. Cene niso navite. Nazadnje sem dala za porcijo školjk klapavic na buzaro samo 6 eur.  Pa tudi ostala ponudba je odlična osebje zelo prijazno in sproščeno  Potem si lahko privoščite sprehod skozi tunel nekdanje železnice, ki je sedaj urejen v zanimivo peš pot. Ven prideš pri avditoriju Portorož.

Samo nasvet, da prej kontaktirate izbran lokal in rezervirate, ker sem bila na obali prejšnji teden in je bilo vse polno že za kavo si čakal v vrsti, hrano smo pa vzeli za s sabo.

Odgovor na objavo uporabnika
Bivša, 18.06.2021 ob 16:06

Restavracija v avtokampu Strunjan ima zelo luštkan ambient, odlično hrano, morsko in drugo. Cene niso navite. Nazadnje sem dala za porcijo školjk klapavic na buzaro samo 6 eur.  Pa tudi ostala ponudba je odlična osebje zelo prijazno in sproščeno  Potem si lahko privoščite sprehod skozi tunel nekdanje železnice, ki je sedaj urejen v zanimivo peš pot. Ven prideš pri avditoriju Portorož.

[/quote

Sem bila prejšnji teden v Strunjanu, pa ne vem, da bi bilo tam kaj odprto.

Ktbxjq, 18.06.2021 ob 17:44

[/quote

Sem bila prejšnji teden v Strunjanu, pa ne vem, da bi bilo tam kaj odprto.

A tako? Veš, kje je kamp? To je čisto blizu avtobusne postaje v Strunjanu. Greš v kamp in poleg recepcije je ljubka mala terasa, obdana z jasminovo dišečo živo mejo, imajo pa tudi notri precej prostora za zaključene družbe. Je pa dobro rezervirati, če vas je več. Meni je tam noro všeč. Hodim že 20 let, sama, z družino, prijatelji. Skoraj vedno jem ribje jedi, ker so res odlične. Postrežba je izredno prijetna, profesionalna in hkrati prav nič snobovska. Odlična mešanica sproščenega vzdušja z vrhunsko hrano, prijetno postrežbo… Ah, sedaj bom preveč reklame naredila. Bom pa vesela, če izvem še za kako drugo odlično primorsko restavracijo.

Res je, da je večinoma potrebna rezervacija, za več oseb še posebej.

Vse gor naštete so res odlične. Jaz dodajam Porto v Luciji. Odlična hrana in postrežba.

Strunjan pod Trto

Strunjan Sosič

Strunjan Pinija

Strunjan Camp rest.

Kamin Belvedere

Bivša, 18.06.2021 ob 21:52

A tako? Veš, kje je kamp? To je čisto blizu avtobusne postaje v Strunjanu. Greš v kamp in poleg recepcije je ljubka mala terasa, obdana z jasminovo dišečo živo mejo, imajo pa tudi notri precej prostora za zaključene družbe. Je pa dobro rezervirati, če vas je več. Meni je tam noro všeč. Hodim že 20 let, sama, z družino, prijatelji. Skoraj vedno jem ribje jedi, ker so res odlične. Postrežba je izredno prijetna, profesionalna in hkrati prav nič snobovska. Odlična mešanica sproščenega vzdušja z vrhunsko hrano, prijetno postrežbo… Ah, sedaj bom preveč reklame naredila. Bom pa vesela, če izvem še za kako drugo odlično primorsko restavracijo.

Seveda vem, saj sem bila tam.

Kamin belvedere 10ka

Korte

Capra

Stazione parenzana

Gust izola

Stara gostilna

Dzunglagastrobar..evo to so moje izbire..def ob tej prilki bi pa peljala v kamin :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close