Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tetovaže NA ljudeh

Tetovaže NA ljudeh

Še koga odvrne ko vidi na nasprotnem spolu tetovažo/tetovaže?

Je še sploh kdo srednjih let, ki danes nima tetovaže?

meni so zelo vsec

Ne maram, ni mi vsec.

Manjse, lepe na zenski so super.

Ravno razmišljam v čem je najgloblja skrivnost tattooja. Svoje čase si je kakšen moški vtetoviral ime svoje ljubezni na kožo.

Meni ni majhne tetovaže niso všeč. Pa tisti uhani v jeziku, ustnicah, nosu… tudi grdo.

Ce je na lepem in mladem cloveku lepa tetovaza potem ja. Sama se pa nikoli ne bi odlocila za tetovazo.

Vseeno mi je, nisem ki bremenjen z drugimi..

ne poznam nobenega normalnegam ki bi imel tetovažo na svoji koži.

čeprav so sicer zelo koristne…

lapsus, namesto “m” bi morala biti ,

Me ne motijo sploh, stvar okusa. Sama si je pa ne bi dala narediti, ker se frizure ne morem imeti dolgo iste, rada imam spremembe, ne nekaj dozivljenskega.

Odgovor na objavo uporabnika
Nino sen, 19.06.2021 ob 09:55

Vseeno mi je, nisem ki bremenjen z drugimi..

Kaj si ap potem, izvržek in gnili ostanek družbe, zavoženo čudakinja?

Mene odbijejo, niti ne znam razložiti zakaj, a prav gnus občutim. So mi kot poslikava lahko zanimive, a že od otroštva me odbijajo. Se mi zdijo prav trajno pohabljanje lepega telesa. Bi imela kar težavo, če bi jih imel potencialni partner. Verjetno ga ne bi mogla sprejeti, tudi če bi mi bil sicer nasploh krasen človek.

???????????

naj še katera reče, da je pomemben karakter! Lažnivke!!! Polne ste predsodkov same pa zdaleč od lepih in prijetnih žensk!

Težko, da bi se kdo kosal z novo “tetovažo” Med.Overja. He he

Pomembno je biti v trendu, jaz osebno  sebi ne bi povzročal posegov, v svoje telo, vsaka nepotrebna bolečina je odvečna!Poglejte svet nogometa prepolno tetovaž, nogometni čevlji zeleni, oranžni, rdeči, vijoličasti  nekad se znao red svi nose crno. Tradicija iznad svega!Ko ne izstopaš po znanju, pameti, potem moraš po pojavnosti. Prava slika za facebook, instagram, twitter…..    Zmanipulirane  seljačine na nulto potenco

Mene odvrnejo  dvoličneži (leporečneži/manipulatorji…), pa če so čisto tetovirani ali do zadnjega laska poštrikani/polikani.

Človek je nematerialno bitje v materialnem telesu. Sposobnosti nematerialnega bitja so več kot superfantastične. Vi ste nematerialno bitje.

Jaz nisem potetovirano.

Odgovor na objavo uporabnika
anonimno 4536, 18.06.2021 ob 00:44

Še koga odvrne ko vidi na nasprotnem spolu tetovažo/tetovaže?

Je še sploh kdo srednjih let, ki danes nima tetovaže?

Ne. No, seveda govorim zase.

Je.

Načeloma so mi všeč, sploh tisti tatoo-ji, ki imajo kakšen pameten pomen za nosilca.

V resnici mi je pa čisto vseeno, kaj ima kdo drug narisano na sebi. Sam pa nimam tega. Zaenkrat.

Meni so vsec. Ne prevelike. Pa na obrazu mi niso vsec, ker vedno mislim, da je clovek s po obrazu ??.

Sama jo imam na notranji strani zapestja, tetovazo s pomenom, se vedno mi je vsec, del mene bo za vedno in prav je tako ?.

*umazan po obrazu

Zakaj se ne da vec postov popravljati?

V Nemčiji jih je zelo malo brez tetovaže.

Grofi nimamo tetovaž na sebi. Me pa načeloma tattoo na ljudeh ne motijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close