Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek celulit in ovenela koža

celulit in ovenela koža

NA STEGNAH IN ZADNJICI IMAM VELIKO CELULITA IN OVENELE KOŽE

OBSTAJA KAKŠNO PREHRANSKO DOPOLNILO? KAKO SE VI BOJUJETE PROTI TEMU?

kakšne tablete sanjaš?le operacija in par tisoč evrov

Ni denarja na svetu, ki bi iz celulitne in ovenele kože naredil gladko čvrsto kožo!!!

sprememba prehrane, masaža in masaža. Celulit lahko izgine, koža bo malenkost lepša.

Če te to tako zelo moti, ne zahajaj več v Stegne pa bo.

Noben dodatek ne dela čudežev.

Spremeni prehrano, gibanje (pridobi mišice), suho krtačenje in masaža. Pa vlaženje kože. In bo malo bolje. Ne bodo pa nikoli stegna kot pri 20ih napeta ko so enkrat v takem stanju. Ampak bodimo realni, zelo redke ženske imajo pri 40+ ful napeto kožo brez celulita. Če imaš denar lahko probaš še kakšno RF in povijanje.

prehransko dopolnilo ti ne bo pomagalo, pomagala ti bo urejena prehrana in seveda vadba. Zelo pa priporočam masaže oziroma kakšne tretmaje proti celulitu. Pa veliko vode pij

Leta prinesejo svoje. Sama pri 60 celulita nimam, se pa pozna pomanjkanje tonusa in v določenih položajih tudi uvelost. Skrbim za težo, bolj tudi za prehrano, čeprav sem sladkosneda. Jem več beljakovin, tudi meso 3x tedensko. Z gibanjem se v zadnjem času ne bi hvalila, preveč sedim. Sem pa do korone veliko plavala, hodila na masaže, v savno, zmerno v hribe. Do 50. sem še bordala. Zdaj si zjutraj redno ščetkam telo, kar je dobro za pretok limfe. Pijem dovolj tekočine, predvsem čajev. Po moje je glavno gibanje, pa ne le za stegna.

sigurno pomaga limfna drenaža in orng ročne masaže, ampka jih  ne znajo delat vsi.

Maderoterpija recimo meni ni nič posebnega

Učinkovit je velashape, sam drag k hudič

Kaj ti pomaga napeta koža, če je notranjost votla. Napolni se od znotraj, razgibaj um in domišljijo, saj je ta znak inteligence, pa si osmisli življenje mimo “olupka”. Samo predstavljaj si koliko časa, truda in denarja prišparaš, pa še dejansko živiš in uživaš. Win win 🙂 Moški si niti 5 min ne belijo glave s takimi nepomembnimi stvarmi, zato so bolj sproščeni in vedno voljni za vse, kar je v življenju vredno in lepo. Užitek, sprostitev, zabava, smeh, dogodivščine, norije, … samo opazuj jih. Slečejo majico mimogrede, hlače dol in hop v gatah v morje. Niti sekundo ne porabi za to odločitev, vamp gor ali dol. Potem poglej ženske. Brisača ovita kot burka, čekira pol ure kdo vse jo bo videl ko se sleče, potem najbolj neopazno in hitro možno sklizne do pasu in že počepne, da je ne bi kdo opazil in bog ne daj videl celulit, strije, dlako ki je ni pobrila, itd Kdo misliš, da je bolj užival na morju? Tista s 100mentalnimi filmi ali tisti, ki je tačas imel v mislih laško po plavanju 😉 ?

Se sicer strinjam s predhodnikom, ampak vseeno se mi zdi da je skrb za telo pomembna, pa ne samo zaradi zunanjega videza, predvsem zdravja, hkrati seveda pride tudi do lepšega videza in v sebi se bolje počutiš.

sej umrli bomo vsi:), ampak vseeno se mi zdi da moramo s svojim telesom ravnati lepo in kakšna masaža ali anticeliulit tretma nič ne škodi

Odgovor na objavo uporabnika
Ni vse v zunanjosti, 15.06.2021 ob 10:37

Kaj ti pomaga napeta koža, če je notranjost votla. Napolni se od znotraj, razgibaj um in domišljijo, saj je ta znak inteligence, pa si osmisli življenje mimo “olupka”. Samo predstavljaj si koliko časa, truda in denarja prišparaš, pa še dejansko živiš in uživaš. Win win 🙂 Moški si niti 5 min ne belijo glave s takimi nepomembnimi stvarmi, zato so bolj sproščeni in vedno voljni za vse, kar je v življenju vredno in lepo. Užitek, sprostitev, zabava, smeh, dogodivščine, norije, … samo opazuj jih. Slečejo majico mimogrede, hlače dol in hop v gatah v morje. Niti sekundo ne porabi za to odločitev, vamp gor ali dol. Potem poglej ženske. Brisača ovita kot burka, čekira pol ure kdo vse jo bo videl ko se sleče, potem najbolj neopazno in hitro možno sklizne do pasu in že počepne, da je ne bi kdo opazil in bog ne daj videl celulit, strije, dlako ki je ni pobrila, itd Kdo misliš, da je bolj užival na morju? Tista s 100mentalnimi filmi ali tisti, ki je tačas imel v mislih laško po plavanju 😉 ?

Briga me kakšna sem, uživam, pa če me kdo gleda ali ne, obsedeni ste z lepotnimi ideali, redko katera ima telo takšno, da je 100% zadovoljna, še holivud dive se sekirajo, ki so polne denarja….. je beš tako, uživaj!!!!!! Saj ne veš kako dolgo si na tem svetu.

men se zdi pa fajn da skrbiš za svoje telo.

Za avtorico, pomaga seveda zdrava prehrana, dovolj gibanja in vode. Kot pika na i predlagam kakšne masaže, ventuze, povijanja…

ženske moje, sprejmite svoje telo takšno kot je …

mi je res hudo, ko berem takšne poste …

Resna telovadba in masaze za bolj cvrsta stegna, zdrava hrana, voda in nic cigaret , cim manj alkohola, sladkarij in redna nega za lepo kozo. Celulit skrijes ce se posoncis, zgine pa ne. Leta naredijo svoje v vseh pogledih, so plusi in minusi. Starejsa je zenska bolj kot lepo telo rabi lepo financno varnost in karakterno znosnega moza . :))

jaz hodim na tretma, ki mi je popravil stanje, ki sicer ni bilo nič alarmantno, se zavedam, da pač pri 42 ne moreš imeti kože kot 20 letnica

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close