Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek poskusni zajci zajklje

poskusni zajci zajklje

Razmišljajo o umiku astre zenece… vsi cepljeni smo bili torej laboratorijske miši.

Potrošna roba.

O tem se je pisalo že prej, a bolj po alternativnih medijih. Tudi tu so nekateri odpirali oči.

A cepljeni z az so poskusni zajci? A tisti s fajzerjem, moderno ipd. pa ne?  😉  Ne me basat.

Odgovor na objavo uporabnika
ne bit naivni, 13.06.2021 ob 15:30

A cepljeni z az so poskusni zajci? A tisti s fajzerjem, moderno ipd. pa ne?  😉  Ne me basat.

Po moje prav vsi.

Vse je bilo načrtno in že pred leti narejeno. Se mi zdi že leta 2012. Vse je objavljeno na internetu, samo potrudit se je treba in najdeš agende. A mogoče še kdo verjame zgodbi o netopirčku??

tannnja, 13.06.2021 ob 14:44

Razmišljajo o umiku astre zenece… vsi cepljeni smo bili torej laboratorijske miši.

Hudič je za vas anticepilce, ker tako hudo trpite, saj se vaše napovedi o uničenju cepljenih nikakor nočejo uresničit.

Prvič v zgodovini je nastal fenomen, da anticepilci tako nevzdržno trpite, ker so se drugi cepili, ne vi.

A to ti je šele sedaj kapnilo?

Vsa cepiva so v preiskusni fazi, ne samo astra.

Mary MCScary nepr, 14.06.2021 ob 07:31

Vsa cepiva so v preiskusni fazi, ne samo astra.

In s tem naivna čreda vred.

In ker zlepa ne bi dobili dovolj testirancev, je mafija psihopatska s protiustavnimi odloki zaprla narod.

Robi149, 14.06.2021 ob 07:39

In s tem naivna čreda vred.

In ker zlepa ne bi dobili dovolj testirancev, je mafija psihopatska s protiustavnimi odloki zaprla narod.

Ja, mafija, čreda pa fašisti. Te tri besede  vsakodnevno ponavljaš v nedogled, drugega ne premoreš, res si v dobrem stanju, ti ni škodovalo nobeno cepivo.?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close