Zakaj je ljudi strah umreti?
Ves kaj? Dvakrat ne mores v pekel! Pekel je samo na tem planetu, na katerega so stlacili primerke iz celega kozmosa, da bi videli, ce je sobivanje mogoce…Ko so se primerki razmnozili do te mere, da mejijo drug na drugega, se drenjajo,…, je Bog ugotovil, da sobivanje NI MOGOCE.
Iz Biblije: V nisi mojega Oceta je mnogo bivalisc….
Vesel oce, ki se veseli Nebes
Seveda pod pogojem, da tukaj NISI GRESEN!
!!!
Vesel oče, 12.06.2021 ob 08:54
Ves kaj? Dvakrat ne mores v pekel! Pekel je samo na tem planetu, na katerega so stlacili primerke iz celega kozmosa, da bi videli, ce je sobivanje mogoce…Ko so se primerki razmnozili do te mere, da mejijo drug na drugega, se drenjajo,…, je Bog ugotovil, da sobivanje NI MOGOCE.
Iz Biblije: V nisi mojega Oceta je mnogo bivalisc….
Vesel oce, ki se veseli Nebes
Seveda pod pogojem, da tukaj NISI GRESEN!
!!!
Kaj pa vem, če je tako enostavno. Najlažje je citirat eno vrstico iz Biblije, ki ti ustreza, spregledati pa mnoge druge, ki pokažejo realno sliko npr.
Vstopite skozi ozka vrata, kajti široka so vrata in prostorna je pot, ki vodi v pogubo, in veliko jih je, ki vstopajo po njej (Luka 13, 24).
Vsak dober dar in vsako popolno darilo prihaja od zgoraj, od Očeta luči (Jakob 1 ,17), pekel pa je stanje večne ločenosti od Boga, zato sta tam jok in škripanje z zobmi. To pomeni tudi da v peklu ne ni nič, nič dobrega.
mene je pa strah, če se v nedogled recikliramo sem na zemljo. ker jaz se ne bi več. je en lajf čist več kot dovolj. Dost imam plačevanja položnic, tožarjenja po sodiščih, dediščine, neskončnega urejanja dokumentov in prepisov na UE in doniranja vsak teden za razne iskrice v žalostnih očeh.
jaz želim samo še MIR.
Forum je zaprt za komentiranje.