Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek RD ZA 11 letnega sina

RD ZA 11 letnega sina

Pozdravljeni,

sin ja star 11 let in si želi imeti svoj rojstni dan (njegov 1. v družbi prijateljev) a je žalosten saj ima rojstni dan sredi počitnic in nihče ne more priti. Pred ali po pa ne morem saj bi se zdelo to njegovim sosolcem malo prezgodaj. Doma za kako uro pa ne morjo bit saj tasca in tast to prepovedujeta. Hvala za nasvete!!!

pa naj naredi žurko jeseni, ko bodo spet v šoli.

Malo zmedeno pišeš: doma za kako uro ne morejo bit, ker tast in tašča ne dovolita……kaj ima to veze, če itak nihče ne more pridet. Kje je točno problem?

Naj pred počitnicami ali potem septembra pelje nekam prijatelje (kino, kak skate park, bowling….) kar pač imate v vašem kraju.

80% poletnih otrok praznuje konec junija 15% začetek septembra  5% pa približno takrat ko imajo rd

Najstarejša hči ima rd 5.7 je bil problem najti termin  prejšnja leta enkrat se je celo sošolka prilkjučila, da sta skupaj praznovali ker niso v nobeni igralnici našli termina…. v juliju ima od 13 sošolk rd kar 5 punc 2 v juniju in ena v avgustu….to samo v njenem razredu….

Predlani smo šli v kino hodila sem sem in tja jst bi še kokice jst bi še pila mene lulat….No lani je meni mal presedlo vse skupaj vsi datumi konec junija  ali je katera praznovala ali pa je bilo kaj drugega praznovala je 2 vikend v juliju prišlo je 9 od 10 povabljenih. Peljali smo jih na bowling in pico….. letos pa hočejo biti doma 🙁 pa dobr lahko zrihtam torto pa pico sam animirat jih pa ne mislm 🙁 pa letos tole z korono pa pct pogoji…

Moj ima tudi poleti in ima že 6 let žurke s prijatelji. V soboto popoldne v avgustu. Imel je že v termah, enkrat so šli v kino in na pico, enkrat z animatorji v njihovem prostoru in tako.

Odgovor na objavo uporabnika
nasvet prosim, 11.06.2021 ob 07:57

Pozdravljeni,

sin ja star 11 let in si želi imeti svoj rojstni dan (njegov 1. v družbi prijateljev) a je žalosten saj ima rojstni dan sredi počitnic in nihče ne more priti. Pred ali po pa ne morem saj bi se zdelo to njegovim sosolcem malo prezgodaj. Doma za kako uro pa ne morjo bit saj tasca in tast to prepovedujeta. Hvala za nasvete!!!

Ma pri nas ima pri starejsi ena punca, rd poleti in ta ga vsa leta prazuje prej, junija sredi meseca.  Narefite rd pred zakljuvkom sole.

Tud jaz ne razumem tistega dela o tastu in tasci in kaj imate to za ena pravila…

mi smo imeli iste težave in sin nikoli ni imel rd. Je kompenziral tako da je nosil sladkarije v šolo, delil s sošolci, kakšnega povabil na sladoled ali pico in to je to. Sedaj pa jih ima 13 pa ga ne briga več kot toliko.

Naj jih povabi prvi teden šolskega leta na paintball. Verjemi vsi bodo prišli. Ni treba, da ste pri vas doma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close