vrtanje po nosu
Že nekaj časa se poznava z dekletom, ki je postala moje dekle in sedaj me pogosto povabi k njim domov, kjer preživiva veliko časa skupaj.
Šele sedaj sem opazil, da takrat, ko nič ne počne, ko sedi in gleda televzijo ali ko nekaj bere, pogosto vrta po nosu in smrkelj da v usta.
To me strašno moti. Ker se drugače kar dobro štekava, ji ne maram nič reči, vendar meni to deluje odvratno.
Kako omiliti to grdo razvado, jo odvrniti od tega, brez, da bi mi zamerila.
Kot sem nekje prebral, je to pravzaprav močna psihična stiska in se
skuša s tem znebiti nekih strahov in travm iz preteklost.
Ali kdo ve, če je to le razvada ali pa resen psihični problem.
Skrbi za svoj dober imunski sistem.
kaj pa takole, 10.06.2021 ob 08:56
Skrbi za svoj dober imunski sistem.
Da se okrepi imunski sistem, ta je bosa, potem bi namesto sladoleda, lizali nos, mar ne.
po moji laični sicer logiki je po mojem ravno obratno… nos je filter vseh bakterij virusov, da ti ne zaidejo globje po dihalni poti in povzročijo štalo… torej jih nos zaustavi…
zdaj če si vrtaš po nosu in nabrabno od tam nosiš v usta – tisto negativno, kar filter v nosu zaustavi, neseš v usta – in s tem ogroziš grlo in še nižje dihalne poti… tak bi meni laična logika sicer rekla… iz tega razloga ne vidim ravno pozitive v uživanju mačk iz nosa…
pa še ogabno je…
za avtorja – jaz se s takim partnerjem ne bi mogla ljubčkati. Fuj ne. to je takoj popolnoma odvratni sistem, enako kot kajenje.
Forum je zaprt za komentiranje.