Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VEDNO BOLJ GRE NAVZDOL

VEDNO BOLJ GRE NAVZDOL

Vem da so v zakonu vzponi in padci, samo meni se zdi da gre navzdol. Sama sem doma, on zaposlen. In se ukvarjan samo s službo, vse ostalo naredim jaz v 90 procentov (otroci, učenje, tečanje, obleke, kuha, pospravljanje,..). Ostalo kar ne naredim jaz naredi on pol in otroka pol.

Obrnilo se je tako, da kakšen dan ko je on prost potem jaz naredim pomembnejše stvari. In ko sem en dan prišla domov, mi je bilo očitano da mora on spravljat, pa je posodo dal v stroj,.. Takšnega in drugačnega očitanja je vedno več. Dobivam občutek da moje delo ni več vredno nič.

Razmišljam, da bi si kupla neko majhno hiško in šla z otroci proč. Skupnega premoženja itak nimava..

Če ni fuka, baba stoka. ?

Poznano!

Sem absolutno za delitev dela, a če je on v službi, ti pa doma, bi pa res lahko skoraj vse naredila sama. Vse to, kar je gospodinjskega oziroma domačega dela ter dela z otroki, je v primeru zaposlenih žensk velikokrat tudi vse na njihovih ramah. Pa delajo vsaj 8 ur v službi, tudi sobote, nedelje, dežurstva, turnuse, se daleč vozijo, a nekako zmorejo.

Spokaj se v službo.

Gospodinjstvo si začnita delit al pa najamita gospodinjo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close