Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pred 20 25 leti se je iz dobrepolja oddala rumena muca v trebanjski konec

Pred 20 25 leti se je iz dobrepolja oddala rumena muca v trebanjski konec

Tam nekam dolenjska. Ce boste brali vi ki ste jo vzeli naj bi imeli prostornen vrt ali kmetijo. Se mi javite. Takrat sem enkrat klical ste dejali da je muca zunaj in se ima lepo. Zelo nam je zal da smo jo oddali in bi radi vedeli kako je muca zivela ali je bila srecna.ce kdo ve kaj o tem kak sosed naj se javi.hvala

Muca je pri meni in lepo negovana.

Ponovno sprasujem ce kdo kaj ve

Daj ne bodi hecno človeče.

Odgovor na objavo uporabnika
Kje je muca, 09.06.2021 ob 06:45

Ponovno sprasujem ce kdo kaj ve

Več kot 20 let te ni skrbelo za zavrženo živalco, zdaj pa kar naenkrat samaritanka!

Kakšna skrb, 09.06.2021 ob 08:56

Več kot 20 let te ni skrbelo za zavrženo živalco, zdaj pa kar naenkrat samaritanka!

In zakaj po tvoje avtorica ne bi smela vprašati? Eni imate pa res zoprn dan…

Papagena, 09.06.2021 ob 09:16

In zakaj po tvoje avtorica ne bi smela vprašati? Eni imate pa res zoprn dan…

Seveda vaju sme skrbeti. Še zlasti, ker vama 25 let ni bilo mar!

Kakšna skrb, 09.06.2021 ob 09:23

Seveda vaju sme skrbeti. Še zlasti, ker vama 25 let ni bilo mar!

oglas smo ze veckrat dali ze pred krepkimi leti.

Vidve/vidva napisal je da je že enkrat klical (ni napisal “klicala”) tako, da je moški! Kaj a mislita, da samo ženske skrbi za živali?

Mjaawww..supee sem ..;)

Saj ne vem tocno tam proti dolenjski tisti konc via trebnje nov mest mogoce po stari cesti mim zuzemberka

Upam, da se ti bodo lastniki te muce oglasili. Verjetno muce ni več med živimi, a upam, da je srečno živela.

ja, kako ste jo pa oddali, da ne veste, kam? ob oddaji živali se spiše pogodba, žival se čipira in naredi prenos lastništva. in potem teh težav z iskanjem novega lastnika niti ni.

ustrezen protokol oddaje, 11.06.2021 ob 10:08

ja, kako ste jo pa oddali, da ne veste, kam? ob oddaji živali se spiše pogodba, žival se čipira in naredi prenos lastništva. in potem teh težav z iskanjem novega lastnika niti ni.

Ja, v Indiji Koromandiji. V reali pa si lahko vesel, da ti kdo muco sploh vzame, in upaš, da jo bodo lepo imeli. Kakšna pogodba, kakšen čip.

potem sem očitno iz Indije Koromandije. od mene nobena žival ne gre brez pogodbe, čipa (tiste, za katere je čipiranje možno) in prepisa lastništva. je pa res, da tisti, ki jim pogodba ne diši, iščejo take in posvajajo pri takih, kot je avtor (ali avtorica) = beri: tisti, ki regularno živali ne morejo dobiti drugje, ker so po možnosti že na črni listi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close