Najdi forum

Splash Forum Politični čvek lukec mesečnik se je posral

lukec mesečnik se je posral

Bo lukec mesečnik res odstopil, ali se bo raje posral ?

[22]Bo @LukaMesec @strankalevica izpolnil dano obljubo in odstopil? Pa ne zaradi mene, temveč zaradi svoje integritete. ⬇️ si lahko pogledate jasen prikaz, kako hitro in brez sramu nekateri lažejo in se sprenevedajo. #sejaDZRS #Predlog_zakona_o_nacionalnem_demografskem_skladu pic.twitter.com/YCczjyXepQ

— Jure Ferjan (@JureFerjan) June 1, 2021

mene čudi da se mi zdi da včasih na levi strani da so tako proti rkc ipd. pa papež vedno reče da je treba bit za mir in proti vojnam in je treba sprejet vsakogar.

Tista druga vera jih pa nič ne moti. Če bi bilo pošteno jih ne bi smela motit nobena vera. Tudi ko gledam v Lj, namesto da so zgradili megalomansko versko stavbo za 20 milijon evrov iz Bližnjega vzhoda, bi raje v Lj zgradili eno manjšo, za razliko pa še več molilnic po drugih krajih. Tako se morejo vsi vozit v Ljubljano in je občutek kot da je to nek simbol. Saj glede na pospešene migracije bodo sigurno rabili enkrat rabili tako veliko ampak bolje bi bilo več manjših.

Gre za sredstvo zavojevanja, saj ni problem , rabijo ali ne rabijo, tisto raketno izstrelišče je center islamizacije  Slovenije, zato tako impozantna zgradba, zgradba katera v Sloveniji ne bi smela stati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close