Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mladi geji

Mladi geji

Pa dobro, a v sloveniji res nimamo nobenega foruma, spletne strani ali kaj podobnega, kjer bi se mladi clani LGBT skupnosti lahko normalno pogovarjali, spoznavali itd?

Ze nestetokrat odpiram temo, pa ni odgovorov. Sam sem star 18, od 14 leta ze vem da dem gej pa se nisem zasledil kaj pametnega kje bi spoznal kaksne geje moje starosti. Me je dodalo veliko tipov 30+, kar ne pride v postev. Tudi sam iscem 15-20letnika za pogovore itd.

Ce ma kdo kake informacije o uporabnih forumih, linkih ali drustvih, ki so aktivni, mi napisite tu.

Desegljiv sem tudi na snapchatu: hocemfanta

Odgovor na objavo uporabnika
Mlad gej, 01.06.2021 ob 12:05

Pa dobro, a v sloveniji res nimamo nobenega foruma, spletne strani ali kaj podobnega, kjer bi se mladi clani LGBT skupnosti lahko normalno pogovarjali, spoznavali itd?

Ze nestetokrat odpiram temo, pa ni odgovorov. Sam sem star 18, od 14 leta ze vem da dem gej pa se nisem zasledil kaj pametnega kje bi spoznal kaksne geje moje starosti. Me je dodalo veliko tipov 30+, kar ne pride v postev. Tudi sam iscem 15-20letnika za pogovore itd.

Ce ma kdo kake informacije o uporabnih forumih, linkih ali drustvih, ki so aktivni, mi napisite tu.

Desegljiv sem tudi na snapchatu: hocemfanta

Google znaš uporabljat? Legebitra, mogoče mavrični forum (ki bi moral biti zaprt), kakšne aplikacije.

Da spadas med inferioren spolno orientiran sloj pa nisi pomislil?jebali te geji, babo si omisli tepec

Julij cezar, 01.06.2021 ob 18:17
    Da spadas med inferioren spolno orientiran sloj pa nisi pomislil?jebali te geji, babo si omisli tepec

Šibkotelesno nikakvo z vrečkami iz maščobe? Kaj je na babi privlačnega? Nič! Inferiorni ste kvečjemu heteroseksualci s tečnimi babami in froci, ki ste kot delovni konji, svoje frustracije pa zdravite po kaficih z alkoholom!

https://www.goingyourownway.com/mgtow-mgtow/nature-women-illimitable-7444/

Zanimivo branje o prefuknjeni ženski naravi!

Inferiorni homofobni odpad si ti! Običan papak z babjim šusem ki jo boli glava!

Inferiorna, in to precej, je tukaj kvečjemu tvoja pamet. Usmerjenosti si fant ni izbral sam, tako kot si ni sam izbral barve oči, las, ali kože.

We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.

http://www.mavricni-forum.si je nazaj

Preberi si knjigo Bil sem gej, avtor Luca di Tolve.

Histerični femizem psihološko kastrira mlade moške in iz njih naredi ali mamine sinčke ali pa sploh pedre.

Rešitev za tvoje patološko spolno počutje oz. obnašanje išči v psihoterapiji in reparativni terapiji. Želim ti, da boš vendarle našel moškost v sebi.

Naj ti da lopato, pa do desetih zvečer sneg kidat, namesto večerje pa deset krepkih z leskovo palico po riti! Če še ne bo popustilo, pa jutri še k sosedu, večerjo pa podvojiti.

Jure M,

in od kdaj je možatost povezana s tem ali si pe.der ali hetero??? Zakaj heteroti vedno pe.drom priposujete svoje obnašanje?

Na v tem mojem scitiranem sporočilu in videu je opisano kakšen je pravi heteroseksualn moški, ki obožuje ženske do ekstrema:

Kokoši, 07.12.2021 ob 11:44

No tukaj v temu videu vam prilagam odličen prikaz tega kaj je pravi HETEROSEKSUALN moški, ki obožuje samo ženske, celo do teh ekstremov prikazanih v tem videu.

Torej pravi moški, ki pretepa (in celo pobija) geje in, ki svojo žensko pošle za štedilnik in mirkat otroke. Pravi hetero moški ob kateremu se ženska počuti prava ženska.

.https://youtu.be/jZkzmfUjpwA

Bojevnik, ki se bojuje za svojo državo, svoje ženske in zarod. Bojevnik tako bojevit, kot bi prišel iz samega srednjega veka, v katerem vemo kako “lepo” so se vodilni moški oblačili. In trans doba je tu.

Sorrento, 09.12.2021 ob 09:53

Preberi si knjigo Bil sem gej, avtor Luca di Tolve.

Dobro je, da ti je knjiga pomagala.

Pederima je treba sekundno lepilo u rit stisnuti. Ko se bodo iztrebljali u vrećku pa bodu razumeli – čemu je rit namenjena.

Js sm tudi gej. 23 let. Mas grindr app. Gor ogromno folka za spoznat tko da kar. Pa ne poslusi teh izmeckov tu. Ce bi enkrat se dal s tipom dol bi vedl kaj je uzitk?

Buuuu, Prasci pederski. Fukarite se na polno krizem krazem in prenasate spolne bolezni.POtem se pa na javne stroske zdravite od aidsa in sivate raztrgane riti. Res ste tazadnji gnoj od ljudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close