Nagrauzna reklama Hofer
Pa zadnjič se mi zdi da so imel neko reklamo na spletu s črnim otrokom kot da je res važno kakšne barve je kdo… To je najverjetno neka prepotetna ženska srednjih za marketing zadolžena, ki se dela kvazi humanista, ker enako gledam ene “moderne” humanistke, ki posvajajo otroke iz tujine, ne vidijo pa sirot čez cesto in podobno… Meni se zdi da če sosedu pomagam, kaj podarim je isto kot da sem dal unicefu ali pa še bolje.
Tip res nagravžno prepotenten, poln samega sebe. Res rabi že enkrat prizemljitev. Oduren in vsiljiv, pa še resno misli, da je smešen. Zaradi te reklame jaz več ne hodim v Hoferja. Zanalašč. Saj je še drugih trgovin dovolj. To me spomne na unega kvazi umetnika Đurota in Barcaffe. Kako se v teh marketinških službah ne zavedajo, da s takimi ljudmi odbijajo kupce, stranke?! Če vem, da so neki samooklicani v reklami, preskočim. Daljinec in čao.
Zlatko in Ladi sta dokaz kako nizek nivo je potreben za uspeh v Sloveniji.Bolj problematičen je Lado, ker ga na žalost gleda širše občinstvo. Zlatko in njegova glasba, nimata nobene povezave s Slovenijo.Če samo bežno pogledaš tuje tv programe, zelo hitro ugotoviš,da je Lado Bizovičar blago rečeno popolni amater.
Forum je zaprt za komentiranje.