Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nagrauzna reklama Hofer

Nagrauzna reklama Hofer

Niti gledat ne morem tega bizovicarja. Se tolk so malomarni, da je sinhronizacija mim.

Bljak grem raj v Lidl.

Res je neprebavljiv, zdej pa še s tisto harmoniko, zoprno do kraja. Jaz grem raje v eurospin, tam vsaj tako butastih reklam nimajo.

Vedno je bil neprebavljiv. Kot en zoprn gobcav mulo, ki kar prosi, da mu eno prisoliš okoli kepe.

Pa zadnjič se mi zdi da so imel neko reklamo na spletu s črnim otrokom kot da je res važno kakšne barve je kdo… To je najverjetno neka prepotetna ženska srednjih za marketing zadolžena, ki se dela kvazi humanista, ker enako gledam ene “moderne” humanistke, ki posvajajo otroke iz tujine, ne vidijo pa sirot čez cesto in podobno… Meni se zdi da če sosedu pomagam, kaj podarim je isto kot da sem dal unicefu ali pa še bolje.

tega bizovičarja bi blo treba enkrat prizemljit kot se zagre.. še en lublanski mamin sinko, ki ima preveč samozavesti, smešen pa ni niti malo

Tip res nagravžno prepotenten, poln samega sebe. Res rabi že enkrat prizemljitev. Oduren in vsiljiv, pa še resno misli, da je smešen. Zaradi te reklame jaz več ne hodim v Hoferja. Zanalašč. Saj je še drugih trgovin dovolj. To me spomne na unega kvazi umetnika Đurota in Barcaffe. Kako se v teh marketinških službah ne zavedajo, da s takimi ljudmi odbijajo kupce, stranke?! Če vem, da so neki samooklicani v reklami, preskočim. Daljinec in čao.

Meni so Hoferjeve reklame ful všeč, samo trgovine mi pa niso tolk. In še tok jim je vseeno za nakupovalce, da ne povečajo pulta in mečejo na neobstoječega. :))) Lidl in Eurospin sta boljša kar se prijaznosti tiče lol.

Ni mi jasno, da je nekaterim, nekaj takega celo všeč. Ta reklama je vrhunec kiča, neokusa, oziroma primitivnosti. Slovenija dežela, kjer ne znajo prepoznati pravih vrednosti.

Zlatko pa Lado, sta elitna predstavnika slovenske kulture.

OOO, super, sinhronizacija je totalno mim, sem že mislila, da pri je pri nas s TVjem kaj narobe. Tudi meni je to prvo padlo v oči, Zakaj hudiča usta niso enako kot besede, zamik takšen ali pa totalno mim – če bi bila jaz naročnik reklame ne bi tega podpisala za nič na svetu…

a je sploh kakšen slovenski kvazi zvezdnik sploh smešen, semizdi da smo slovenci antitalenti za humor

Meni je Lado všeč in vse te nove Hofer reklame tudi; vsakič po TVju izvabijo vsaj nasmeh… in mogoče bom zaradi te zadnje začel celo prebavljati harmoniko…

Reklame mi res niso všeč, Bizovičar pa že od nekdaj zelo. Tole je pač služba, od nečesa moraživet pa četudi so reklame totalno mimo.

Bizovičar je TOP! Reklame tudi, kapo dol. Nikar ga prosim ne mečite v koš z nagravžnim Zlatkom.

Mi je pa bruuuuh reklama od Tuša s prišvasano Tinkaro na čelu.

Odgovor na objavo uporabnika
Itak ja, 31.05.2021 ob 22:56

Res je neprebavljiv, zdej pa še s tisto harmoniko, zoprno do kraja. Jaz grem raje v eurospin, tam vsaj tako butastih reklam nimajo.

Evrospin ima šele butasto reklamo.  ?

Odgovor na objavo uporabnika
V Tuš nikoli več, pa če zlato talajo, 01.06.2021 ob 12:09

Bizovičar je TOP! Reklame tudi, kapo dol. Nikar ga prosim ne mečite v koš z nagravžnim Zlatkom.

Mi je pa bruuuuh reklama od Tuša s prišvasano Tinkaro na čelu.

absolutno se strinjam

Tudi od eurospina so reklame butaste, od Lidla pa še toliko bolj. Se mi zdi, da imamo samo še reklame od trgovcev in telefonije.

Zlatko in Ladi sta dokaz kako nizek nivo je potreben za uspeh v Sloveniji.Bolj problematičen je Lado, ker ga na žalost gleda širše občinstvo. Zlatko in njegova glasba, nimata nobene povezave  s Slovenijo.Če samo bežno pogledaš tuje tv programe, zelo hitro ugotoviš,da je Lado Bizovičar blago  rečeno popolni amater.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close