Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NAJEMODAJALEC SE JE OKORISTIL S SUBVENICJO NAJEMNINE PROTIZAKONITO

NAJEMODAJALEC SE JE OKORISTIL S SUBVENICJO NAJEMNINE PROTIZAKONITO

Najemodajalec se je okoristil subvenicjo najemnine, ker je ni vrnil. Najmedajalci prejemajo subvencije od MOL-A na njihov TRR.

Lani sem 4 mesece prejemala subvencijo najemnine, ki jo vedno dobi najemodajalec na svoj TRR.  Takoj po prenehanju sem šla  uradno v novi najem brez kake subvencije.

MOL mi je po enem letu poslal Opomin pred izvršbo, kot iz lufta, da ni vrnjena  subvenicja najemnine s prejšnjega leta, kaže na ćas 3 mesece pozneje po prenehanju pogodobe….  Da me ni kap, kaj ima najemnik s tem.

Po vprašanju  na osnovi  česa in kaj to pomeni, kje se je to vzelo,  je bil  odgovor, da moram jaz  stožiti najemodajalca.  Mora najemnik odgovarjati namesto najemodajlaca, ima mogoče  najemnik od najemodajalca TRR?  To je kriminal.

Kaj se  dela lahko v tej državi?  Dela se proti zakonu.

Ima kdo kak nasvet?

Odgovor na objavo uporabnika
AGENCIJE IAMJO 5 destinacij, 31.05.2021 ob 17:15

Najemodajalec se je okoristil subvenicjo najemnine, ker je ni vrnil. Najmedajalci prejemajo subvencije od MOL-A na njihov TRR.

Lani sem 4 mesece prejemala subvencijo najemnine, ki jo vedno dobi najemodajalec na svoj TRR.  Takoj po prenehanju sem šla  uradno v novi najem brez kake subvencije.

MOL mi je po enem letu poslal Opomin pred izvršbo, kot iz lufta, da ni vrnjena  subvenicja najemnine s prejšnjega leta, kaže na ćas 3 mesece pozneje po prenehanju pogodobe….  Da me ni kap, kaj ima najemnik s tem.

Po vprašanju  na osnovi  česa in kaj to pomeni, kje se je to vzelo,  je bil  odgovor, da moram jaz  stožiti najemodajalca.  Mora najemnik odgovarjati namesto najemodajlaca, ima mogoče  najemnik od najemodajalca TRR?  To je kriminal.

Kaj se  dela lahko v tej državi?  Dela se proti zakonu.

Ima kdo kak nasvet?

dopišem, da najemodajalec ni vrnil  najverjetneje zadnje subvenicje.

dopišem: Gre  verjetno  samo za zadnji mesec  nevrnjene subvencije  oz  kako je do tega sploh prišlo,  saj so imeli pogodbo do kdaj lahko nakazujejo subvencijo.  Pogodba je bila sklenjena  samo za 4 mesece.  / ni jih za dobiti/

Subvencijo najemnine  mora prenakazati najemodajalec/izvajalec storitev, MOL  je  pa  zadolžena  za izvedbo prenakazila  iz TRR  njegovega  podjetja, na katerega  je prejel nakazilo od MOL.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close