Starši kako gre vašim otrokom v šoli?
Šolsko leto gre k koncu. Kako gre vašim otrokom?
Pri nas je kar napeto…veliko ocenjevanj, testov….kljub temu da bilo ob povratku v šolo rečeno da je dovolj ena ocena na predmet.
Od marca do sedaj so dobili 2, tudi 3 na posamezen predmet.
Bi tako ocenila: če so v času šolanja na daljavo vozili v tretji brzini, šibajo sedaj najmanj v peti.
Kakšne imate vi izkušnje?
MOHITO, 31.05.2021 ob 14:29
Tudi mi smo na naši šoli opozarjali. Dobili smo odgovor, da je ministrstvo dalo minimum št. ocen v celem šolskem letu, kar pa ne pomeni, da jih ne sme biti več 😀
Tudi pri nas je tako, imajo po 2-3 ocenjevanja na teden. Lahko bi zadevo malo umirili.
Pri nas (OŠ) je letos v celoti v tem obdobju manj napeto in stresno, kot je bilo v času pred korono. Večina se drži priporočil o manjšem številu ocen. Edino pri enem predmetu je katastrofa, ker ne samo, da niso ocenjevali med šolo na daljavo, ampak od učiteljice niso dobili nobene povratne informacije o svojem delu. Tako so sedaj padale slabe ocene tudi pri tistih, ki so ves čas šole na daljavo delali in sledili njenim navodilom.
konc bo kmalu, 31.05.2021 ob 13:56
Šolsko leto gre k koncu. Kako gre vašim otrokom?
Pri nas je kar napeto…veliko ocenjevanj, testov….kljub temu da bilo ob povratku v šolo rečeno da je dovolj ena ocena na predmet.
Od marca do sedaj so dobili 2, tudi 3 na posamezen predmet.
Bi tako ocenila: če so v času šolanja na daljavo vozili v tretji brzini, šibajo sedaj najmanj v peti.
Kakšne imate vi izkušnje?
Zumba, 29.05.2021 ob 22:14
digitalec, 29.05.2021 ob 22:06
Bitcon do nedelje zvečer pod 20.K. Kaj boste storili?
Še vedno imate šanso kupiti Hamburger coin na Waves exchange platformi.
Marička Svejta, 25.05.2021 ob 14:04
no0rci spet popušili, 22.05.2021 ob 15:37
fantje milijarderji so spet do onemoglosti napihnili ta goljufivi balon, po kapitalistično, beri nič dela za velike pare, in ko je dovolj norcev po piramidni shemi nakupuilo novce v upanju na zaslužek, so začeli ti milijarderji vnovčevati mastne zaslužbe, sodrga pa bo spet ostala praznih rok. že sprobano večkrart in posebej za norce se bo spet ponovilo.
Ampak lahko pa v svojo korist tudi izkoristiš. Jaz sem. Ostalo me ne zanima.
se najde brez problema, 06.06.2021 ob 15:32
Ni jih več, 06.06.2021 ob 13:52
Še kdo?
Sej maš ločeno pod “forum” Koronavirus…
Klikni v zgornji pasici na Forum , pa najdeš…
kokoši, 06.06.2021 ob 16:16
“BIČ BOŽJI,”,
Kaj je a si se zmotila in zdaj uporabila svoj vzdevek iz prejšne teme?
In ne, blesavo smrdeče babovje ne kaže večje tolerance, do gejev. Ampak normalne ženske kažejo večjo toleranco do gejov. Gdaj se boš že naučila, da ti nisi vse ženske? Še več, marsikatero žensko bi bilo sram če bi ti bila predstavnica žensk.
Še bolj poenostavljeno povedano, če si ti teslo in ti to povem to ne pomeni, da z tem žalim vse ženske.
Z mojo mamo nisem imel teh problemov. In med drugim zato ker ženske kažejo večjo toleranco do gejov (ker vejo kako je bil tudi njihov spol zapostavljen v preteklosti) pa jaz še toliko bolj podpiram enakopravnost žensk in sem feminist. Medtem ko bedaste ženske pa se igrajo moško šovinistično igro in nasprotujejo istospolno usmerjenim in z tem iz sebe delajo debile.
In ja moški res tako hinavijo, ker pač večina moških je biseksualcev. Sem ter tja fantazirajo o moških, govorijo pa čusto drugo.
Samo tebi lahko pade na pamet nekaj tako norega, da sem nestrpen do žensk. Moja babica ki je pobegnila iz amerike v jugoslavijo, je rekla da je sem prišla zato ker ni niti kur,ba niti gospodinjski pripomoček in da je ona vredna toliko kot moški. Če pa se ženska sama daje v drugorazredno vlogo pa ji primaži eno klofuto in se naj počuti drugorazredno. Tako je govorila.
In ne misli, da se ne opazi, da si ti tale “Psihologi” ki tukaj napada najstnika. Tudi če zanikaš ti ne bom vrjel.
Lahko ti le rečem, da si patetična z temi svojimi provokacijami. Raje hinavi in v rit lezi v službi folku, kot pa da tu neuravnovešeno nadleguješ najstnike.
Anonimnež,
Propo ko grčka, 02.06.2021 ob 16:39
https://i1.sndcdn.com/artworks-000015364470-671i8t-t500x500.jpg
[/quote
WTF je s tabo narobe, model? Kako citiranje je to? Okej, štekam, da ti gredo admini na jetra in to tudi pokažeš, ampak daj no, dude…
Drugače pa glede ocen- menda niste mislili, da bo dovolj tista ocena, ki jo je otrok pridobil v marcu. Kaj pa naj bi potem delali v aprilu, maju in juniju? Saj dobro veste, da se ne učijo, če ocen ni. Torej- itak da so morali ocenit še to, kar so še delali, ko so prišli nazaj v šole. Pa še uno od prej, če do takrat niso ocenjevali. A je čudno?
Forum je zaprt za komentiranje.