Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet šok! Katoliške nune spet umorile 215 otrok v Britanski Kolumbiji!

Spet šok! Katoliške nune spet umorile 215 otrok v Britanski Kolumbiji!

Spet so v nekem katoliškem domu izkopali 215 trupel otrok, ki so jih umorile te umazane katoliške pošasti (nune), ker je področje iskanja veliko bojo morda izkopali še več trupel. Plus 4.000 otrok pa je v umrlo zaradi zlorab v rokah teh katoliških (se bom zadržal izraza, da mi ne bojo brisali teme).

Zanima me kaj bojo povedali tisti, ki so zaradi pobega preživeli.

Gre se za indijanske otroke nad katerimi so  katoliki širili svojo ***** vero in delali kulturni genocid, tako da so jih ugrabljali iz njihovih družin.

To je že taka tipika postala, da najdejo v teh katoliških domovih na stotine otroških trupel (v enem primeru, ki se ga bežno spominjam je bila pa pravoslavna nuna odgovorna za smrt stotine odraslih, primer ki se je zgodil pred desetletji). Ja Irske nune Magdalenke, ki so brcale nosečnice in nato metale novorojenčke svinjam, ki so jih nato pojedle (svinje novorojenčke in nato nune svinje) so bile očitno nedolžne ovčke. Pa te ženske kar prosto okoli zdaj hodijo. Zakaj jim nihče nič ne naredi?

Zanimivo je, da moški niso nikoli uspeli pobiti toliko ljudi kot so jih ženske, pri moških serjskih morilcih nikoli ne govorimo o stotinah umorjenih (no morda samo v dveh primerih, ko se je šlo za nemočne otroke, pa še to sta jih vrjetno pobila pod 200, številka 300 pa je samo predvidevanje).

Niti ne najdemo v zgodovini kralja, ki bi uspel umoriti več kot polovico svojega naroda, kot je miljone svojih ljudi pobila tista kraljica katoliške vere, ki si ni nikdar želele fotografirati in imamo zato od nje le naslikane portrete. In kaj je vse počela z njimi, ponavadi jih žive skuhala itd. Pozabite na črnogorsko mafijo, nihče ne more narediti toliko slabega kot lahko naredi ena katoličanka.

Kako si lahko sploh še po vsemu temu, drznejo žaliti muslimane? In to ponavadi ravno te kristjani počnejo. Jaz te barabe ponavadi z kletvicami utišam v takem primeru.

Želim si, da negdo krvavo odgovarja za vse to. Kaj se sploh lahko naredi? Zakaj naprimer države ne zaplenijo premoženja katoliškim cerkvam? Zakaj se jih ne postavi na svoje mesto tako kot je naredil kominezem pri nas? A niso tudi pri nas našli ene 80 trupel otrok, ki so jih Uršulinke v Ljubljani pobile?

Pa še to mi razložite zakaj je sprejemljivo se spravljati nad neonaciste obritoglavce in jih odrivati na rob družbe nad katolike pa ne???

Glede na to, da je katoliška cerkev skozi stoletja povzročala tisočkrat hujše stvari kot jih je zakrivil nacizem(in vem veliko o temu, kaj so počeli nacisti in skozi kakšno trplenje so mogle iti njihove žrtve).

Zato še danes rkc golazen sodeluje z mafijo pri genocidu.

Katoliki  zelo prefinjeno ponižujejo vse vere, budisti, hindujci, ki med drugim niti živali ne ubijajo, so za njih od hudiča, oni, ki otroke pobijajo, so pa od boga.

Splav zarodka je treba prepovedati, od boga dovoljen je očitno le umor živega otroka, sploh če ni “prave” vere.

RKC je sekta in kult.

Ker dovoliš, da se širijo! Vpijete ‘naj nekdo odgovarja!’
btw: pravilen zapis: neKdo in ne negdo!
Zakaj ne ukrepaš sam? Zberi dokaze, plačaj odvetnika in toži RKC! Kaj čakaš? Zakaj samo kokodakaš po forumu in nič ne narediš? Zakaj? ZAKAJ????

Odgovor na objavo uporabnika
Krivi ste taki kot si ti kokoš, 30.05.2021 ob 20:20

Ker dovoliš, da se širijo! Vpijete ‘naj nekdo odgovarja!’
btw: pravilen zapis: neKdo in ne negdo!
Zakaj ne ukrepaš sam? Zberi dokaze, plačaj odvetnika in toži RKC! Kaj čakaš? Zakaj samo kokodakaš po forumu in nič ne narediš? Zakaj? ZAKAJ????

Taka grozodejstva in zločine se preganja po uradni dolžnosti. Dokaze mora zbrati policija, postopek vodi tožilstvo. Kjer oblasti niso podkupljene, sploh ni vprašanje, kako in kaj v takih primerih.

Jaz kriv??? Kaj?

Jaz stalno rešujem duše, da ne padejo pod vpliv katoliškega zla s. tem, da jim razlagam umazano zgodovino cerkve.

Ja pa sej dokazi so že zbrani. Kazenski pregoni se tudi dogajajo. Ampak še vedno noben ne odgovarja, nikogar ne zaprejo, nikogar ne usmrtijo. Največ kar se zgodi je to, da se v katoliški cerkvi hinavsko nasmehnejo in opravičijo.

Jaz sem mislil, da bi pravico vzeli v svoje roke.

Kokoši, 30.05.2021 ob 15:25

Spet so v nekem katoliškem domu izkopali 215 trupel otrok, ki so jih umorile te umazane katoliške pošasti (nune), ker je področje iskanja veliko bojo morda izkopali še več trupel. Plus 4.000 otrok pa je v umrlo zaradi zlorab v rokah teh katoliških (se bom zadržal izraza, da mi ne bojo brisali teme).

Zanima me kaj bojo povedali tisti, ki so zaradi pobega preživeli.

Gre se za indijanske otroke nad katerimi so  katoliki širili svojo ***** vero in delali kulturni genocid, tako da so jih ugrabljali iz njihovih družin.

To je že taka tipika postala, da najdejo v teh katoliških domovih na stotine otroških trupel (v enem primeru, ki se ga bežno spominjam je bila pa pravoslavna nuna odgovorna za smrt stotine odraslih, primer ki se je zgodil pred desetletji). Ja Irske nune Magdalenke, ki so brcale nosečnice in nato metale novorojenčke svinjam, ki so jih nato pojedle (svinje novorojenčke in nato nune svinje) so bile očitno nedolžne ovčke. Pa te ženske kar prosto okoli zdaj hodijo. Zakaj jim nihče nič ne naredi?

Zanimivo je, da moški niso nikoli uspeli pobiti toliko ljudi kot so jih ženske, pri moških serjskih morilcih nikoli ne govorimo o stotinah umorjenih (no morda samo v dveh primerih, ko se je šlo za nemočne otroke, pa še to sta jih vrjetno pobila pod 200, številka 300 pa je samo predvidevanje).

Niti ne najdemo v zgodovini kralja, ki bi uspel umoriti več kot polovico svojega naroda, kot je miljone svojih ljudi pobila tista kraljica katoliške vere, ki si ni nikdar želele fotografirati in imamo zato od nje le naslikane portrete. In kaj je vse počela z njimi, ponavadi jih žive skuhala itd. Pozabite na črnogorsko mafijo, nihče ne more narediti toliko slabega kot lahko naredi ena katoličanka.

Kako si lahko sploh še po vsemu temu, drznejo žaliti muslimane? In to ponavadi ravno te kristjani počnejo. Jaz te barabe ponavadi z kletvicami utišam v takem primeru.

Želim si, da negdo krvavo odgovarja za vse to. Kaj se sploh lahko naredi? Zakaj naprimer države ne zaplenijo premoženja katoliškim cerkvam? Zakaj se jih ne postavi na svoje mesto tako kot je naredil kominezem pri nas? A niso tudi pri nas našli ene 80 trupel otrok, ki so jih Uršulinke v Ljubljani pobile?

Pa še to mi razložite zakaj je sprejemljivo se spravljati nad neonaciste obritoglavce in jih odrivati na rob družbe nad katolike pa ne???

Glede na to, da je katoliška cerkev skozi stoletja povzročala tisočkrat hujše stvari kot jih je zakrivil nacizem(in vem veliko o temu, kaj so počeli nacisti in skozi kakšno trplenje so mogle iti njihove žrtve).

Spet šok, v Crngrobu so s sekurami , noži in krampi pobili 250 otrok funkcijonarjev NDH

en protestnik, 30.05.2021 ob 21:48

Spet šok, v Crngrobu so s sekurami , noži in krampi pobili 250 otrok funkcijonarjev NDH

Ja. Ko so v Crngrobu malo skakali v daljavo, so kar padli oziroma škočili med kosti. So šli tako malo na novo njivo preorat, pa so skoraj na vsaki še malo kosti zraven zorali. Pa so tko delali cesto, pa so v mešalce kamenja za pesek še  kosti  zmetali. Edino v Celju so jih odkopali in  uničevali, načrtno, ker so odkrili, da imajo Američani orodje, za odkrivanje množičnih grobišč.
V Radovljici, so kopali študenti medicini na množičnem grobišču, da so jih raziskovali. V Barbarinem rovu so ljudi kar v mumije spremenili. Ko so delali cesto pri Radovljici so spet same kosti odkrili, pa v Kranju enako. Pa v tistem gozdičku pri Čirčah, so tudi zakopani… Pa take gozdičke ima čisto vsaka slovenska vas. Hribarjeva so kar razčetvorili.  V Kočevskem rogu, so jih dajali iz kož in kože sušili na drevesu. Plesali kolo in nunam joške rezali, moškim penise, nosečnicam pa zarodke.

To je bil čisti sodobni turški masakar in vpad pod krinko komunizma, vse ostalo pa enako.

Vam pa še kar ni prišlo…. itak da vam in vam ne bo, ker so vas v janičarje strenirali kot pse, kot tiste v srednjem veku.

Vi ste tolk glupi, da tega nikoli ne boste dojeli.

Mlečnozobec, pazi ti kaj govoriš, pusti katoliško vero pri miru. Islamisti se zdaj trudijo uničiti našo vero in vse katoličanke spreobrniti. Moške pa bodo dali obglaviti, do takrat pa lahko samo upaš, da kmalu pride do verske vojne in da jih zmeljemo k pr.asce.

Islam je vera miru, kaj? Zbudi se ker boš kmalu na vrsti za obglavljenje. Prej te bodo razčetverili ker si gej.

Zelo hitro boš dojel, a prepozno.

“en protestnik”

Ufff, kako me je sram, kakšna podla baraba sem, da si drznem žaliti katolike, ko pa so komunisti take stvari počeli. To pa ja odtehta vse kar so katoliki naredili. Trupla otrok iz Kanade se naj kar nazaj zakoplje in pozabi nanje.

Kot prvič 250 ni število otrok, ampak kar funkcionarjev NDH, samo predvideva pa se, da so bili med njimi tudi njihovi otroci.

Ker zakaj pa so bili odgovrni visoki funkcionarji NDH, morda za taborišče Jesenovec. Ljudi potolkli z sekirami, macolami in lesenimi kiji ali jih žive zažgali.

In z koliko otrok so tako pobili? 74.762. otrok!!! 

Sploh so oa radi posiljevali hčere pred očmi mater.

Štekaš razliko perverzneš?

Še nemcem je bilo slabo ob temu kako so lahko hrvati tako bolano sprevrženi. In sociologi so pojasnili. Nemci so protestantje zato so bila tudi taborišča taka, sistematična. Medtem ko pa je peklensko noto hrvaškim taboriščm, dala ravno sprevržena katoliška vera, in takoriča spremenila v to po čemer je cerkev znana, cerkveno inkvizicijo.

A te ni sram, da si po vsem tem neonacist? Kako si lahko sploh, tako zelo sprevržen, da si mi dal na tragedijo, ki jo omenjam tak odgovor?

Pa še izdajalc slovenskega naroda si, glede na to, da so v Jesenovcu tako pobijali tudi Slovence.

“jakaj996”

jakaj996, 30.05.2021 ob 23:49

Mlečnozobec, pazi ti kaj govoriš, pusti katoliško vero pri miru. Islamisti se zdaj trudijo uničiti našo vero in vse katoličanke spreobrniti. Moške pa bodo dali obglaviti, do takrat pa lahko samo upaš, da kmalu pride do verske vojne in da jih zmeljemo k pr.asce.

Islam je vera miru, kaj? Zbudi se ker boš kmalu na vrsti za obglavljenje. Prej te bodo razčetverili ker si gej.

Zelo hitro boš dojel, a prepozno.

Evo, tipični katoliški morilec si. Saj praviš, da komaj čakaš versko vojno, da boš lahko pobijal in posiljeval.

Ja taki ste.

Samo eno stvar ti lahko rečem, ki se veže na odgovor, ki sem ga dal perverznežu zgoraj.

Že prvo leto delovanja taborišča Jesenovac so ponosno oznanili, da so v enem letu pobili več ljudi kot jih je Osmansko cesarstvo v vsem dolgem obdobju turške prisotnosti v Evropi! 

Nikoli ni še po tej zemlji hodilo večje zlo od katolištva!

A veš, kaj, ti moška kura? Bomo na koncu še pomislili, da sploh nisi peder. Tako sovraštvo proti ženskam običajno izkazujejo heteroseksualno usmerjeni moški.

Ne vem, kdo se je tebi tako zameril, mogoče mamica? A te je prehitro od joške odstavila ali ne sprejema tvojega buzerantstva?

Po vseh grozodejstvih, ki jih je RKC v preteklosti počela (najhujši pri sistematičnem mučenju otrok v raznih domovih, cerkvenih šolah itd. so bili ravno patri in nune) mi res ni jasno, kako lahko kdorkoli še zahaja v cerkev – to leglo korupcije, želje po moči, hinavščine brez primere, ko na zunaj propagirajo dobroto in odpuščanje, v svojih kvartirjih pa posiljujejo, mučijo, izstradajo do smrti… na tisoče nedolžnih otrok. Veliko srečo imamo, da je cerkvi pošla tista moč, ki jo je imela še do nedavnega, ker bi drugače inkvizicije, sojenje brez dokazane krivde, vmešavanje v vse politične zadeve, nekaznovano posiljevanje otrok.. še vedno trajalo.

Ob vseh dokazanih mučenjih in ubojih otrok je dejansko groteskno, da zahtevajo odpravo splava s pretvezo, da jim gre za življenje otrok. A to dejansko kdo verjame? Cerkvi nikoli ni šlo za nič drugega kot za bogastvo, moč in ugled.

Ha ha ha ha ha , nasul sem vam soli na rano !

mozambik, 30.05.2021 ob 22:06

Ja. Ko so v Crngrobu malo skakali v daljavo, so kar padli oziroma škočili med kosti. So šli tako malo na novo njivo preorat, pa so skoraj na vsaki še malo kosti zraven zorali. Pa so tko delali cesto, pa so v mešalce kamenja za pesek še  kosti  zmetali. Edino v Celju so jih odkopali in  uničevali, načrtno, ker so odkrili, da imajo Američani orodje, za odkrivanje množičnih grobišč.
V Radovljici, so kopali študenti medicini na množičnem grobišču, da so jih raziskovali. V Barbarinem rovu so ljudi kar v mumije spremenili. Ko so delali cesto pri Radovljici so spet same kosti odkrili, pa v Kranju enako. Pa v tistem gozdičku pri Čirčah, so tudi zakopani… Pa take gozdičke ima čisto vsaka slovenska vas. Hribarjeva so kar razčetvorili.  V Kočevskem rogu, so jih dajali iz kož in kože sušili na drevesu. Plesali kolo in nunam joške rezali, moškim penise, nosečnicam pa zarodke.

To je bil čisti sodobni turški masakar in vpad pod krinko komunizma, vse ostalo pa enako.

Vam pa še kar ni prišlo…. itak da vam in vam ne bo, ker so vas v janičarje strenirali kot pse, kot tiste v srednjem veku.

Vi ste tolk glupi, da tega nikoli ne boste dojeli.

Res je, sramota za katoliško cerkev, ampak tudi druge skupine niso bile nič boljše. Npr. komunisti in njihov sistem, ki se jih sedaj še poveličuje.

Kar preberi si avtorica še malo takšnega in podobnega:

https://e-maribor.si/neverjetno-pricevanje-kaj-so-komunisti-delali-z-ljudmi-v-kocevskem-rogu-ni-za-obcutljive/

, da boš videla, da ne gre za katoliško cerkev, gre za človeka, ki je največja zver na tem svetu, žal.

To kar ti delaš, je da kažeš s prstom na današnjo katoliško cerkev. Ja, vsaka zloraba otrok, pedofilija, mora biti strogo obsojena in kaznovana, ampak ni pa celotna katolišča cerkev pokvarjena.

To je enako kot da bi rekli, da so vsi nemci pokvarjeni, ker so se zgodile grozote II. svetovne vojne. Ali da so vsi Rimljani homosexualci ali bisexualci ali ne vem kaj že, ker je bila stalna praksa, da so imeli analne spolne odnose z mladimi fantki, ki so bili okoli 10 let.

Hbehn,

sploh nevem o čem govoriš. Razen morda če ne poznaš zgodovine. Zločinov komunizma niti omenju nisem, saj so premili, napisu sem raje da so zločini katoliške cerkve in vsega kar je bilo povezano z njo 1000 krat hujši. Predolgo je za naštevati. Malenkost od tega sem naštel, torej genocidi veliko hujši od nemških, kraljica pobije več kot polovico svojega naroda tako da jih žive skuha, nune prekosijo vse moške serijske morilce in še to je nedolžno in malenkost proti vsemu kar so počeli.

Če pa tega ne zastopiš, ti pa ni pomoči in ti ne more noben potem razjasniti zadev…

“en protestnik”

en protestnik, 31.05.2021 ob 06:47

Ha ha ha ha ha , nasul sem vam soli na rano !

Ne razumem kaj misliš z tem. Z čem le si nam nasul sol na rane?

Z tem da si pokazal, da si največji možen izmeček človeštva, ki se mu zdi dobro genocidu nad otroki izpostaviti kot primerljiv poboj funkcionarjev NDH, odgovornih za najbrutalnejši genocid v človeštvu kjer so ljudi pobojali z sekirami, macolami, lesenimi kiji in jih žive sežigali. Samo v prvem letu 2 svet.vojne so jih pobili več kot turki v stoletjih, med njimi 75 tisoč otrok.

Z tem le dokazuješ kakšen sprevržen bolnik si. ?

Zame je Cerkev enako sveta kot komunizem. Če so nekateri v nekem obdobju počeli grozodejstva v imenu institucije, je to treba krščansko oprostit, pozabit in se raje zazret v svetlo prihodnost.

“Bič božji”

Bič božji, 31.05.2021 ob 06:00

A veš, kaj, ti moška kura? Bomo na koncu še pomislili, da sploh nisi peder. Tako sovraštvo proti ženskam običajno izkazujejo heteroseksualno usmerjeni moški.

Ne vem, kdo se je tebi tako zameril, mogoče mamica? A te je prehitro od joške odstavila ali ne sprejema tvojega buzerantstva?

Sploh ne razumem o čem govoriš? Kakšno sovraštvo do žensk? A zato ker so ene ženske zagrešile hujše zločine določenega tipa kot moški in ker navajam ta dejstva pomeni da sovražim ženske? Logika?

Ne meni je kvečjemu zelo zanimivo to, da so se ženske izkazale močnejše od moških. Vrjetno si sam šovinist, da si napisal tak komentar. In rad vidiš ženske kot šibkejše in dobre kot je ideal vseh tradicionalnih patriarhalnih šovinistov. In te je zato tako zmotil moj komentar ker uničuje tvoje patriarhalne predstave o ženskah, kot o vodljivem nežnejšem spolu, ki ga vodijo moški.

kokoši, 31.05.2021 ob 07:46

Hbehn,

sploh nevem o čem govoriš. Razen morda če ne poznaš zgodovine. Zločinov komunizma niti omenju nisem, saj so premili, napisu sem raje da so zločini katoliške cerkve in vsega kar je bilo povezano z njo 1000 krat hujši. Predolgo je za naštevati. Malenkost od tega sem naštel, torej genocidi veliko hujši od nemških, kraljica pobije več kot polovico svojega naroda tako da jih žive skuha, nune prekosijo vse moške serijske morilce in še to je nedolžno in malenkost proti vsemu kar so počeli.

Če pa tega ne zastopiš, ti pa ni pomoči in ti ne more noben potem razjasniti zadev…

Edino ti si kokoš, če ne razumeš, kaj sem hotela povedati!

hbehn, 31.05.2021 ob 08:03

Edino ti si kokoš, če ne razumeš, kaj sem hotela povedati!

Če ne drugače, verjemi, da tudi komunizem še danes dela grozljive stvari, predvsem na azijski celini.

In če je tvoja stara mama delala napake, si tudi ti kriva?!

Tem stvarem ne bo konca, če se bomo usmerjali v zgodovino, bo samo odpiranje ran in iskanje kdo je kaj naredil v večji meri!

Kokoš kokošja!

Ženske so dokazano bolj sposobne od moških. Tudi v izvajanju zločinov nad otroki so bolj temeljite.

Zakaj RKC želi prepovedati splav? Ker se bojijo da bo zmanjkalo materiala za pedofilne duhovnike in nasilne nune! Ja ja je praksa da se v bolnišnicah proglasi otrok za mrtvega in ga nato prodajo tem usekancem ali pa drugim ki ne morejo imeti otrok. Važno da se s tem služi. Nimate vi pojma v kakšnem svetu še živite! Ali pa si zatiskati oči. Kristjani so največja gamad!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close