Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fant me je poniževal, na koncu je bil ponižan on

Fant me je poniževal, na koncu je bil ponižan on

Prav moram deliti, ker se mi zdi fino kaj sem se spomnila, pa še komu lahko prav pride. Tko dobro sem ponižala tipa, da sem nase prav ponosna in bi rad da veste vsi kok dobro sem se spomnila. Tip me je leta poniževal, itak da najrajši v družbi, ker so mu njegovi prijatelji, isti primitici kot on dajali potuho in vzpodbudo. Sem to kar neki let prenašala, sem bla na tleh, ko sva se spoznala. Tko res sem bila v riti in sem njega imela za rešitelja. Bila sem idealna za filanje njegovga ega. Ampak vmes se je res velik zgodilo. Zarad določenih dogodkov mi je rasla samozavest, spoznala sem novga moškega in sem se odločila da ga končno zapustim. Seksala sva vedno po njegovo. zdaj zadnjič ko sva pa sem jezt vzela stvari v svoje roke. Tipu nič ni blo jasno. Tko sem ga zmozgala, da je samo še zaspal. Na nočni omarci sem mu pustila 15 eur in listek na katerga sem napisala TAKO ZELO POVPREČEN SI MALI LULEK DA SI VEČ NE ZASLUŽIŠ. Pa fotkala sem ga in objavila na socjalnih omrežjih z dobrimi heštegi. Folk všečka in mi pušča nora sporočila. Tko zelo sem ponosna nase, da sem ga zmogla zapustit in še ponižat.Ponižala sem ga, to vem, ker mi piše besna, proseča, grozeča, odpuščujoča,… sporočila. To kar sem naredila je bolš k vsaka psihoterapija.

Punca jajca imaš. Pri moških, ki imajo vv sebi neko agresijo. se ni prav dobro norca delati. Po eni strani te razumem, po drugi pa bi bilo mnogo lažje, če bi samo odšla in mi na pisala da ga pač zapuščaš.

BRAVO! Tako se dela z izmečki. Jaz si kaj takega ne bi nikoli upala, spoštujem in občudujem pa vse pogumne ženski, ki se zoperstavite agresivnim moškim.

Res si ena navadna trapa. Če te je fant poniževal in s tabo grdo delal, bi ga zapustila, ne pa da da ga sedaj po instagramu vlačiš in sramotiš.  To zame pomeni, da si enaka kot on.

Tako se dela z ničvredneži, ki se upajo izživljati nad šibkejšimi.

ponižno vzvišena, na koncu si pa izpadla kot on. Napisala nisi nič kako te je poniževal,ampak si dodala ,da si spoznala novega moškega ,tega, ki je te poniževal, pa si še poseksala, medtem ,ko si že imela novega.

Hm,nisi žal nič boljša.

Mislim, da bi več naredila za sebe,če bi ga že zapustila ivšega pred leti,ne pa,da se seksaš z bivšim,ko imaš novega in potem kot otrok objavljaš na družabnih omrežjih.

Odgovor na objavo uporabnika
ponižno vzvišena, 30.05.2021 ob 00:13

Prav moram deliti, ker se mi zdi fino kaj sem se spomnila, pa še komu lahko prav pride. Tko dobro sem ponižala tipa, da sem nase prav ponosna in bi rad da veste vsi kok dobro sem se spomnila. Tip me je leta poniževal, itak da najrajši v družbi, ker so mu njegovi prijatelji, isti primitici kot on dajali potuho in vzpodbudo. Sem to kar neki let prenašala, sem bla na tleh, ko sva se spoznala. Tko res sem bila v riti in sem njega imela za rešitelja. Bila sem idealna za filanje njegovga ega. Ampak vmes se je res velik zgodilo. Zarad določenih dogodkov mi je rasla samozavest, spoznala sem novga moškega in sem se odločila da ga končno zapustim. Seksala sva vedno po njegovo. zdaj zadnjič ko sva pa sem jezt vzela stvari v svoje roke. Tipu nič ni blo jasno. Tko sem ga zmozgala, da je samo še zaspal. Na nočni omarci sem mu pustila 15 eur in listek na katerga sem napisala TAKO ZELO POVPREČEN SI MALI LULEK DA SI VEČ NE ZASLUŽIŠ. Pa fotkala sem ga in objavila na socjalnih omrežjih z dobrimi heštegi. Folk všečka in mi pušča nora sporočila. Tko zelo sem ponosna nase, da sem ga zmogla zapustit in še ponižat.Ponižala sem ga, to vem, ker mi piše besna, proseča, grozeča, odpuščujoča,… sporočila. To kar sem naredila je bolš k vsaka psihoterapija.

Ti pa sigurno nimaš več kot 18 let, če take bedarije delaš.  Saj bi bila na tvoji strani,če ne bi take ven sekala.

Imaš drugega tipa,  seksaš pa z nekdanjim in potem to objavljaš po spletu in misliš, da je to neko zadoščenje, ker te je ta bivši nenehno poniževal.

Vedno sem na strani žensk, ker ima tako službo, da žal dnevno videvam ženske, ki so žrtve psihičnega in fizičnega nasilja. Ploskam za tvoj pogum, da si odšla in da si mu dal vedeti, da on s tabo ne bo več ravnal kot s smetjo, da si mu dala jasno vedeti, da so škarje in platno v tvojih rokah.

Škoda, da se blamiraš s takimi dejanji, za tipa ki tega ni vreden. Ob takih se obrneš in greš čim dlje in se nikoli več ne ozreš.

Verjamem, da maščevanje za določen čas prinese olajšanje, vendar verjemi, da ti ne moreš biti na dobrem glasu, če si res naredila takšno stvar kot pišeš. Ljudje si to zapomnijo in zaradi tega, tvoje primitivnosti, ker to je žal primitivnost, pa če hočeš sprejeti ali ne, mogoče kdaj ne boš dobila službe, napredovala … Ljudje šušljajo za hrbtom, tisti s širino pa vedo, saj te nočem prizadeti, da je bilo tudi s teboj nekaj “narobe” (nizka samopodoba in samozavest verjetno v prvi vrsti), da si vztrajala v odnosu s tem moškim, če je res grdo delal s teboj. Na koncu rečejo tako kot piše ena zgoraj: isti ptiči skupaj letajo. Ena izmed temeljnih resnic psihologije je, da si sama odgovorna za svoja dejanja. In to dejanja sramoti predvsem tebe, pa če to hočeš sprejeti ali ne.Če hočeš sebi dobro, takoj izbriši ta post. Bodi hvaležna, da si zrasla, si pridobila samozavest in samopodobo, ampak. Je to res trdna, zdrava samozavest, ali je le sprožena z zunanjimi dejavniki, ki so nestabilni. In če se bodo ti zrušili, boš samozavest in + samopodobo še imela? Pa tudi ti povem, da se skorajda nikoli ne zgodi, da gre človek lahko iz enega slabega razmerja takoj v drugega, boljšega. Če vmes ni pretekel določen čas, običajno dobimo zelo podobnega partnerja.  Veš pa sigurno, da tega še ne poznaš dobro in da se bo šele čez čas odkrilo kakšen je. Zato ne obešaj svoje zastave zmage na drog. Življenje ni črno-belo.

hbehn, 31.05.2021 ob 07:11

Verjamem, da maščevanje za določen čas prinese olajšanje, vendar verjemi, da ti ne moreš biti na dobrem glasu, če si res naredila takšno stvar kot pišeš. Ljudje si to zapomnijo in zaradi tega, tvoje primitivnosti, ker to je žal primitivnost, pa če hočeš sprejeti ali ne, mogoče kdaj ne boš dobila službe, napredovala … Ljudje šušljajo za hrbtom, tisti s širino pa vedo, saj te nočem prizadeti, da je bilo tudi s teboj nekaj “narobe” (nizka samopodoba in samozavest verjetno v prvi vrsti), da si vztrajala v odnosu s tem moškim, če je res grdo delal s teboj. Na koncu rečejo tako kot piše ena zgoraj: isti ptiči skupaj letajo. Ena izmed temeljnih resnic psihologije je, da si sama odgovorna za svoja dejanja. In to dejanja sramoti predvsem tebe, pa če to hočeš sprejeti ali ne.Če hočeš sebi dobro, takoj izbriši ta post. Bodi hvaležna, da si zrasla, si pridobila samozavest in samopodobo, ampak. Je to res trdna, zdrava samozavest, ali je le sprožena z zunanjimi dejavniki, ki so nestabilni. In če se bodo ti zrušili, boš samozavest in + samopodobo še imela? Pa tudi ti povem, da se skorajda nikoli ne zgodi, da gre človek lahko iz enega slabega razmerja takoj v drugega, boljšega. Če vmes ni pretekel določen čas, običajno dobimo zelo podobnega partnerja.  Veš pa sigurno, da tega še ne poznaš dobro in da se bo šele čez čas odkrilo kakšen je. Zato ne obešaj svoje zastave zmage na drog. Življenje ni črno-belo.

Ja. Res je tako.
Hvala za tale citirani zapis. Mi je prihranil pisanje, pa še verjetno mi ne bi šlo tako natančno razložiti kaj me je zmotilo pri avtorici.

Ce povzamemo….

Torej najprej si dobila rebound guy-a, ob katerem si se, se vedno pocutila nesamozavestno. V trenutku, ko si dobila novega moskega si se spet pocutila zazeljeno. S prejsnim fantom si bila nekaj let, vendar se vseeno nisi podobno kot celotno vezo nisi upala imeti isken pogovor. Raje si slikice lepila po socialnih omrezjih…

Upam, da se zavedas, da te lahko tozi zaradi obrekovanja?

Drugace pa je resitev zelo enostavna. Nekateri odrastejo, drugi pa na nekaj tednov dobivajo vedno nove partnerje. Samo v tvojem primeru, to drugi ocitno ni mogoce…

Takole se bere spis, ko se pubertetnik poskuša vživet v žensko vlogo. Patetika.

Tole pa res ni dejanje samozavesti. Ravno obratno. Jaz sem se bivšemu maščevala tako, da sem mu  – ko je bil prepričan, da bom padla, rekla NE. To je bil udarec, ne pa bi seksala z njim in bila potem prepričana, kako sem jaz kaznovala njega. S seksom? :))))

Limanje po družabnih omrežjih je pa otročje in nevredno odrasle ženske, ki se ima za “samozavestno”. V bistvu je primitivno in svetu kaže, da je s tabo nekaj narobe, ne z bivšim.

drfipg, 31.05.2021 ob 11:36

Tole pa res ni dejanje samozavesti. Ravno obratno. Jaz sem se bivšemu maščevala tako, da sem mu  – ko je bil prepričan, da bom padla, rekla NE. To je bil udarec, ne pa bi seksala z njim in bila potem prepričana, kako sem jaz kaznovala njega. S seksom? :))))

Limanje po družabnih omrežjih je pa otročje in nevredno odrasle ženske, ki se ima za “samozavestno”. V bistvu je primitivno in svetu kaže, da je s tabo nekaj narobe, ne z bivšim.

Kako, da to ni samozavest? Dol ga je dala, mu z everčki pokazala koliko je vreden in ga osmešila pred folkom, tako kot je to on delal njej. Za tako dejanje potrebuješ samozavest.

Veliko vas je nasedlo.

ponižno vzvišena, 02.06.2021 ob 13:19

Veliko vas je nasedlo.

Misliš na to, da je mogoče zgodbica izmišljena?
To sploh ni bistveno pri komentiranju. Lahko res kdo tako razmišlja in dela – in za takega so namenjeni komentarji. Forum ima namreč veliko bralcev ki nič ne pišejo.

Rok-1, 02.06.2021 ob 13:55

Misliš na to, da je mogoče zgodbica izmišljena?
To sploh ni bistveno pri komentiranju. Lahko res kdo tako razmišlja in dela – in za takega so namenjeni komentarji. Forum ima namreč veliko bralcev ki nič ne pišejo.

Piši kar želiš, nasedel si kot Costa Concordia.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close