Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaradi direktorjevega znanca sem dal odpoved in mu to tudi povedal

Zaradi direktorjevega znanca sem dal odpoved in mu to tudi povedal

Po izobrazbi sem inženir mehatronike in v podjetju v katerem sem bil zaposlen sem bil šof oddelka ki so sestavljali strojne elemente in jih tudi šli montirat na teren. Nakar pride pred 1 let enkrat direktor do mene in mi reče da bo njegov sestrič od sedaj tukaj vodja montaže na terenu in pa imel bo tudi skrb nad skladiščem in prevzemom materiala(po izobrazbi je trgovec in nima niti mature) 3 mesece je šlo vse vredu na kar začnem dobivati pritožbe podrejenih da jim ne pripravi ustreznega materiala da jih ob 2 in 3 ponoči kliče kam bodo šli naslednji dan, niti nima nobenega plana. Nakar grem jaz k direktorju na razgovor in mu povem da če bo njegov sestrič vodja da bomo še v večjem zaustanku. Direktor je mene poslušu in mi ga je podredil in ga dal za skladiščnika in še vedno so bile težave ker se je neprestano vtikal v stvari ko ga čisto nič ne zanimajo. Vse vajence ki so bli na praksi si jih je “sposodu” a v resnici jih je zasu z delom v skladišču da so bili prisiljeni delat tudi nadure on je pa leto po 8 urah šihta šel lepo domov. Vsem podrejenim je grozil da bodo dobili odpoved ker ga nobeden ne jemlje resno. Meni osebno je prikipelo ne želim več delat z nekom ki o strojni montaži nima pojma in hoče čisto vse po svoje narediti. Jaz sem dal odpoved in tudi direktorju povedu zaradi da zaradi njegovega sestriča ki lepo dela nered…..

In kaj je rekel direktore?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close