Tomićki se je zareklo
tomički je ušlo, 28.05.2021 ob 13:06
Gledam danes prenos iz parlamenta in če ne bi sedel bi padel po tleh..
Tomićka je rekla ” Moramo ženske z niskimi prihodki posegati po toaletnem pairju, časopisnem pairju in otroškimi plenicami… Pa kdo je tu nor, pri 3000 plače…pred 12.51
Ziher je kje kak link – daj, da vidimo!
glupaane jedan, 28.05.2021 ob 13:17
pojdi na Youtube tam je oprenos in pišči predstavitve stališ poslanskih skupin, Tomićka je bila mislim da predzadnja, po tistem se je začela razprava v klopeh, ko je to izjavila je bila za govornico , ne boš težko dobila
Ne da se mi iskati!
Ti dokaži!
Malo čudno se mi zdi da ala Tomič in podobni, ki sploh tu niso rojeni, tudi pri LMŠ in v drugih poslanskih skupinah so eni taki, da so potem tako glasni v politiki.
Na fakulteti sem tudi gledal te tuje študente, so 3 lete tu študirali, pa so se že nekateri za vodstvene funkcije grebli in se obnašali kot da so glavni.
A ta Zorčič v parlamentu je drugače Slovenec po koreninah? ker malo nenavadno je v urejenih državah in na sploh, da bi bil nekdo predsednik parlamenta pa da bi držal z opozicijo… če nekdo drži z opozicijo bi normalno moral sam odstopiti ne pa da o tem glasujejo in zgubljajo čas. Mogoče je tak kot nekateri pravniki, ki mislijo da so nezmotljivi…
Forum je zaprt za komentiranje.