Nestrankarska vlada
Kakšno je vaše mnenje o morebitni nestrankarski vladi? Meni se JJ niti ne zdi slab premier, a če bi se že moralo kaj spremeniti, sem za nestrankarsko vlado. V politiki bi rabili čisto nove obraze. Na daljši rok vidim v politiki na vidnejše mestu Anico Bidar. V zelo kratkem času je naredila velik napredek.
Možnosti, 27.05.2021 ob 23:01
Kakšno je vaše mnenje o morebitni nestrankarski vladi? Meni se JJ niti ne zdi slab premier, a če bi se že moralo kaj spremeniti, sem za nestrankarsko vlado. V politiki bi rabili čisto nove obraze. Na daljši rok vidim v politiki na vidnejše mestu Anico Bidar. V zelo kratkem času je naredila velik napredek.
OMG. Anico Bidar??? Nimam komentarja.
A se vam je že čisto skisalo? Anica Bidar???
Dajte malo manj na Facebooku brati novice. Anica Bidar, Matej Rotovnik, Mihael Bellis, Andrej Šumah in podobni kisajo možgane naivnemu folku, ki je nezmožen kritičnega razmišljanja in takih patetikov je na žalost vedno več. Groza, kaj delajo, upam da jih bo kmalu kdo odpeljal na sodišče.
Para Bellum, 28.05.2021 ob 05:02
OMG. Anico Bidar??? Nimam komentarja.
V začetku je bil tud moje mnenje v stilu: božemili, a seje tej ženski čisto utrgalo. Potem je nekaj časa nisem spremljala do zdaj. V zadnjih videih pa se mi je glede na začetek zdela bolj spravljiva in kultivirana, tudi bolje obvlada retoriko oziroma javni nastop. Presenetila me je prav ta sprememba. Pa mislim, da se ji niti ne gre toliko za stolček, ampak da je iskreno za spremembe na bolje. Hkrati pa zna biti tudi dovolj udarna, da kaj doseže. Pravzaprav bolj razmišljam, lahko se tudi motim.
Forum je zaprt za komentiranje.