Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Bolje da dlje razmišljajo o novih tožilcih kot premalo

Bolje da dlje razmišljajo o novih tožilcih kot premalo

Evropska tožilka: To resno spodkopava zaupanje. Janša: Nesodelujočim se lahko pridruži še ena država – RTVSLO.si

Meni se zdi da prav da premislijo koga bodo imenovali. V prejšnjih vladah so tožilci delali napake, potem so pa še napredovali. Sam sem imel tožilko, ki je na osnovi ene lažnive izjave brez kakršnih koli dokazov da bi se to res zgodilo, več let vodila postopek zoper mene, pred prvim sodnim narokom je prijavitelj vse zanikal in zadeva je bila zavržena. In še to so bolj upoštevali njegove izjave kot moje, saj sem imel dokazilo, bil sem v bolnici, da tisti čas nisem bil na tistem kraju in tistem mestu. Obtožil me je pa nek popolni neznanec da mi je izročil denar. Trdil je da je neznancu izročil denar, kar je že samo po sebi zgodba za butalce. Mojo mobilno naj bi podal v ovadbo, rekel pa je da je nikoli ni klical in podobne bučnice. Kdo dolžnika ne bo klical, to še nisem slišal…

Ker sem bil v postopku sem bil zavrnjen na razpisih, sosedi niso več pozdravljali, vmešavanja v zasebnost in zaslišanja ne omenjam… In ta svinjarija je trajala več let preden je sploh prišlo do prvega naroka- kar niti nikoli ni prišlo, ker je na koncu prijavitelj vse zanikal. In ta tožilka je za nagrado napredovala…

Da ne omenjam tega da sem zaradi vseh stresov, zaslišanj in podobno zbolel, nisem dokončal fakultete, imel sem kronično nespečnost kot tudi da se je družina razpadla. Tako da to ko organi pregona in tožilci uničujejo življenja navadnim ljudem, tega nihče noče slišat. V času postopka sem pisal od Policije, notranjega ministrstva, ni da ni,… da ne poznam človeka, da ne vem kdo je, da sem takoj pripravljen priti na soočenje in podobno… In je trajalo 4 leta do soočenja. In so zavlačevali in zavlačevali. Pa kaj je več, papir da si bil v bolnici ali izjava nekega človeka? In potem lažnivec vse zanika (vedel se je na soočenju skrajno čudno in spreminjal zgodbo) in na koncu se ovadba zavrže  in konec zgodbe… Tožilka se niti ni opravičila in so se drugi namesto nje, ki niso bili nič krivi, ona je pa napredovala. Če takega osnovnega primera ne zna v dostojnem času speljat in malo logično razmišljat bi mogla nazadovat, ne pa napredovat.

Ko pa migranti ukradejo in razbijejo avto, pa zavržejo ovadbo. Sram naj jih bo.

pa še fakultete nisem končal na ta račun, pa sem bil eden boljših dijakov in študentov. Domnevam da je ta bimbo prišel do mojih podatkov preko avto oglasa in interneta. Ko gledam v ZDA oddaji sodnica Judi al kaj je, pa to če nima nekdo trdnega dokaza, da je nekomu res izročil nekaj, zavrže v dveh minutah ne pa da bo v postopku nekdo nekaj let… demokracija na kvadrat.

Se spomnim ko sem gledal na tv primer Bill Browder in sheme slamnatih podjetij, ki jih je kazal… Za shemo slamnatih podjetij ni bila dovolj tabla 5 metrov dolžine in 2m širine… Kako bi slovenski tožilec vodil take primere, če ne zna osnovnih primerov…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close