ženske umivanje las
Večinoma vsak dan, sedaj ko delam od doma pa na dva dni ker razen v gozd nikamor ne grem :).
Lase imam dolge in tanke, ki se ekstremno hitro mastijo. In ne ne moreš jih “natrenirat” da se ne tako da si jih ne umivaš :). Samo sranje na lasišču si narediš.
Jaz si kakšno uro preden si jih umijem namažem konice z oljem, potem pa operem. Ker imam mastne lase s suhimi konicami. Olje po pranju pa ne dam ker mi jih obteži. Uporabljam pa en res nežen šampon.
Lase imam po več kot 20ih letih vsakodnevnega pranja res lepe. Se pa ne barvam še zaenkrat.
jaz pa takole, 27.05.2021 ob 09:35
Imam blazno suhe lase, šele po treh dneh postanejo lasje res lepi.
Perem enkrat na teden.
Tudi jaz sem imela take lase, da so bili lepi sele 3-5 dni po pranju in sem si jih umivala 1x na teden.
Zdaj sem v predmeni in se vse spreminja, tako da se je tudi ta cas malo skrajsal, dan ali dva po umivanju postanejo lasje lepi, umivam si jih pa na 5-7 dni, kakor kdaj, so pa se vedno suhi in se do pranja ne zmastijo.
Ne dajem pa na lase nic, razen par kapljic olja na momre konice.
Opazam, da ko grem k frizerju in mi da na lase sto nekih produktov, si jih moram umit po nekaj dneh, tako da sklepam, da vso to sranje, ki si ga zenkse dajejo na lase, lepi nase umazanijo in masti lase.
Podobno jaz, 27.05.2021 ob 09:41
Tudi jaz sem imela take lase, da so bili lepi sele 3-5 dni po pranju in sem si jih umivala 1x na teden.
Zdaj sem v predmeni in se vse spreminja, tako da se je tudi ta cas malo skrajsal, dan ali dva po umivanju postanejo lasje lepi, umivam si jih pa na 5-7 dni, kakor kdaj, so pa se vedno suhi in se do pranja ne zmastijo.
Ne dajem pa na lase nic, razen par kapljic olja na momre konice.
Opazam, da ko grem k frizerju in mi da na lase sto nekih produktov, si jih moram umit po nekaj dneh, tako da sklepam, da vso to sranje, ki si ga zenkse dajejo na lase, lepi nase umazanijo in masti lase.
Jaz si dam po pranju na lase balzam, ki se ne izpira in na konice še arganovo olje, pa vseeno ostajajo lasje še vedno suhi.
Imam pa zelo goste in močne lase, nikoli barvane z barvami (pred leti sem jih barvala s kano ali pa z barvami, ki se popolnoma izperejo, so brez peroksida in fiksirjev, nanašajo se direktno iz tube na oprane lase).
Umivam si jih 2x tedensko, trenutno s Fitoval šamponom, ker mi po kovidu zelo izpadajo. Dam še malo balzama, da jih lažje razčešem in na konico malo olja. Ker imam mišjo barvo, si jih barvam. Če bi imela lepšo, si jih ne bi. Je pa zanimivo, da sem pri 40 dobila nekaj sivih las, tudi po 50, zdaj pa nič več. Imam pa paž frizuro, ki se mi zdi najbolj praktična.
Forum je zaprt za komentiranje.