Vzdrževanje odnosa na daljavo je tako zelo težko :(
Sploh nevem kaj naj naredim. Občutek imam, da me vsi zapuščajo, da sem sama. Dve najboljši prijateljici sta se preselili v tujino, ostala mi je samo še ena. Pogrešam te naše babje večere, kavice, večerje, sprehode. Zdi se mi, da imata čisto drugačno življenje, v katerega ne pašem več. Poleg tega je težava tudi v časovnem pasu, ena je šla v Avstralijo, druga v Kanado, skratka obup ta razdalja. Tako težko je biti na tekočem in včasih pogovor tako težko steče. Če se sploh uspemo ujet. Včasih se zgodi kaj zanimivega in dobim čez ene osem ur nek napol zainteresiran odgovor. Tako zelo ju pogrešam in se mi zdi, da one mene ne in da si nimamo kaj več povedat. Kako se vzdržuje odnose na daljavo? Ker meni je to čisto pretežko, ne vem kako so eni v zvezah na dalajvo
Kar poslovi se od frendic. To je konec druženja.
Lahko sicer vztrajaš in se gledaš, kako toneš v poniževanja in pomilovanja s strani frendic, a slej ko prej bo tudi tebi zmanjkalo štrene.
Pač, tudi prijateljstva umrejo ali jih je treba izpustiti iz rok.
Definitivno pa se te bodo spomnile takrat, ko bodo kaj potrebovale iz Slovenije ali v zvezi z njo in bi jim ti zelo prav prišla. Presodi, ali boš morda tudi ti kdaj kaj potrebovala iz Avstralije ali Kanade (npr. kaj z Amazona, česar ne pošiljajo v Evropo) in bi ju lahko s pridom izkoristila, zato ohranjaj neko prijazno prisotnost (ne teženje s konstantnimi maili). Če pa taka možnost ni velika, pa pač pusti, da gredo stvari same od sebe dalje in poniknejo.
Forum je zaprt za komentiranje.