Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tašči je med kosilom kos mesa padel na tla, ona gaje pa pobrala in pojedla

Tašči je med kosilom kos mesa padel na tla, ona gaje pa pobrala in pojedla

Ne bom dolgovezila, saj je vso bistvo omenjeno že v naslovu teme. Skratka, ogabno. Mesa ni niti obrisala niti umila pod tekočo vodo. Direktno iz tal v usta. Koliko vidne in nevidne umazanije je še zaužila. Nekateri res znajo biti ogabni.

Jaz, če mi kaj od hrane pade na tla, to ponavadi zavržem. Seveda odvisno od jedi. Mesa jaz zagotovo ne bi pojedla, če bi padel na tla.

Kako pa vi ravnate s hrano, ki vam je pasla na tla?

Če nam pade hrana na tla doma, potem poberemo in pojemo, tako kot je to naredila vaša tašča. Celo otroke učimo, da je tako prav, ker se hrane ne meče kar tako v smeti. Doma imamo seveda kolikor toliko čista tla.

Drugače pa ravnamo v restavraciji ali kje zunaj. S tem da pri tem ne kompliciramo preveč in v tem, da nekdo poje nekaj iz tal, ne vidimo nič ogabnega ali zgražanja vrednega – le mogoče nehigienskega.

odvisno kje bi mi padlo… če bi zunaj bi pač dal nekam na travo naj ptički pojejo… doma pa brez problema pojem… ene par dni nazaj sem jedu čevape pa mi je na tla padu… sam pogledu sm če je kaj gor pa ga z užitkom in brez problema pojedu…

če je res kar praviš mislim da turaš nos tam kjer ti ni mesto… finoča mi žabari rečemo takim… kao to ti je nesprejemljivo a prav zanima me kakšna “dama” si pa kolk seljanke map v sebi… itak je ona pojedla kaj te boli K…

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

@zvazda

Tudi pri nas je podobno, tla in vse ostalo imamo spodobno cisto, tako da doma ne kompliciramo, v restavraciji pa poberemo, pustimo na mizi na prticku ali kakem drugem krozniku.

Se v operacijski velja pravilo parih sekund in dokler nimamo potrebe, da imamo doma vse sterilizirano kot v operacijski in da jemo sterilizirano hrano, se ne sekiramo, ce kaj pade na tla.

Aja, ce na tla pade kos mesa, masten, tla takoj pobrisemo ??

ps:
meni se moja mama ne gabi pa tudi če si po nosu vrta in to potem nese v usta. jaz svoji učasih noge poljubčkam. kaj me briga.
da si moja in da bi nekaj srala bi vrgu hrano po tleh in te nateral da to poješ… 😉 ne sej ne mal se hecam
gledaj svoja posla i to je to

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Odgovor na objavo uporabnika
Ogabno, 26.05.2021 ob 11:24

Ne bom dolgovezila, saj je vso bistvo omenjeno že v naslovu teme. Skratka, ogabno. Mesa ni niti obrisala niti umila pod tekočo vodo. Direktno iz tal v usta. Koliko vidne in nevidne umazanije je še zaužila. Nekateri res znajo biti ogabni.

Jaz, če mi kaj od hrane pade na tla, to ponavadi zavržem. Seveda odvisno od jedi. Mesa jaz zagotovo ne bi pojedla, če bi padel na tla.

Kako pa vi ravnate s hrano, ki vam je pasla na tla?

Tašča ima spucano po tleh. Kakšno imaš pa ti??

Odgovor na objavo uporabnika
Zvezda, 26.05.2021 ob 11:38

Če nam pade hrana na tla doma, potem poberemo in pojemo, tako kot je to naredila vaša tašča. Celo otroke učimo, da je tako prav, ker se hrane ne meče kar tako v smeti. Doma imamo seveda kolikor toliko čista tla.

Drugače pa ravnamo v restavraciji ali kje zunaj. S tem da pri tem ne kompliciramo preveč in v tem, da nekdo poje nekaj iz tal, ne vidimo nič ogabnega ali zgražanja vrednega – le mogoče nehigienskega.

če bi bila pri tebi na kosilu, bi tisti košček mesa sigurno vrgla proč.

pri njej je pa gotovo po tleh bolj čisto, kot pri tebi na mizi…

Doma in zunaj v naravi – tako kot tvoja tašča.
Glede tega še vedno mislim, da je svinjarija nujno potrebna za naše dobro delovanje.

strašno

boš preživela?

Svašta, to je le sovraštvo do tašče, če ni se pa poišče, da je kaj narobe…

Pri nas  poberemo in damo na krožnik iz katerega bo jedla snaha.

A zaradi tega dogodka ste morali odpreti temo na MON-u?

A si mislila, da bomo tolkli po tašči? Ne bomo.Kaj se pa družiš z njo, če jo ne maraš? Kot da si ti kaj boljša.Bogve , kaj pa ti počneš ogabnega…Opravljati znaš že dobro…in ogabno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close