Gej (iscem fanta) – popravljeno
Prejsnje teme spet ji odprlo (bravo, prenovljen forum) pa odpiram ponovno temo.
Ze kar nekaj casa iscem fanta, a neuspesno. Sem iz ljubljane oz okolice, visok, rjavih kratkih las in suhe postave. Dokaj druzaben, na zacetku sramezljiv a ko se odprem sem zgovoren.
Vsec so mi malo krajsi in postavni, po moznosti blond 🙂 naj povem se, da nimam nobenih izkusenj
Iscem nekoga, ki bo vec kot le avantura, ali prijatelja za pogovor ali pa se kaj vec. Iscem do 20 let, a ne mlajsi kot 15. Sam bom decembra 19
Aja, prej sem pozabil dopisati se kje sem dosegljiv. Na tem forumu, ali na snapchatu: hocemfanta
Lep pozdrav vsem, se kmalu vidimo
Komaj 19 si star, pa že pišeš v stilu starih kurbirjev na avanture pika net!
Mora bit blond pa postaven pa malo krajši … pa tiča 18+ pa ne preveč kosmat pa spodaj pobrit ali vsaj potriman, pa tič mu ne sme postran štrlet, pa atletski mora bit pa velik se smejat pa s svojim placem pa z avtom minimalno 15 tisoč € pa … pa … pa
Najboljš, da si ga izrežeš iz kartona al pa en gif narediš, da ga boš večno gledal v enem in istem elementu!
Saj razumeš, a ne, da prav prosiš, da tvoje iskanje fanta ne bi bilo uspešno. A se še čudiš, da ni?
Popolnoma nesmiselno je, da ti je telesna višina pogoj za ljubezen! To je tako butasto kot vse drugo našteto, od tiča do avta!
Kaj pa ima telesna višina z ljubeznijo ali pa magari samo s prijateljstvom? Pa blond lasje??
Seveda, hočeš nekoga kot iz škatlice, da bi se z njim važičkal pred drugimi! Ja, res bo taka ljubezen trajala! Majhen pa postaven pa blond! Vau, true love!
Forum je zaprt za komentiranje.