Pedofilija
Zivjo imam pa en problem vceri zvecer sem slisal glasove iz hcerkine sobe. Sem bil 100% da ni bilo nobenega fanta. Nato sem ugotovil da se je sama zadovoljevala. Zato ker me je pa skrbelo sem pa vseeno sredi noci vzel telefon in malo pobrkljal. Kar sem videl je bilo grozno 15 letna hverka se je dopisovala z starejsim moskim in jo nagovarjal da se slikava in ji pisal neprimerna sporocila. Telefon sem brez skrbi ji zaplenil ker zgleda da se ne zaveda nevarnosti in se ni dosti zrela za mobitel. Ali ima kdo kaksno idejo kako da to zadevo resim
potreben 17letnik pošlje svoj spolni organ samski 25letnici pod pretvezo, da ima 23 let. Potem se mami joka, da ga je zlorabila po internetu blabla. Jao, to ni pedofilija, čeprav uradno je, ampak, da ne veš, da imaš opravka z mladoletno osebo, v resnici pa misliš, da je polnoletna. He, na zmenek pripelje mamo s sabo, ki ti grozi s tožbo zaradi zlorabe mladoletne osebe.
Pri sinu je tako, 25.05.2021 ob 22:03
potreben 17letnik pošlje svoj spolni organ samski 25letnici pod pretvezo, da ima 23 let. Potem se mami joka, da ga je zlorabila po internetu blabla. Jao, to ni pedofilija, čeprav uradno je, ampak, da ne veš, da imaš opravka z mladoletno osebo, v resnici pa misliš, da je polnoletna. He, na zmenek pripelje mamo s sabo, ki ti grozi s tožbo zaradi zlorabe mladoletne osebe.
A to ti je naredu en 17 letni tipček?
Forum je zaprt za komentiranje.