Kakšno potrdilo potrebuješ za bivanje v apartmaju?
Starša gresta za nekaj dni na dopust v apartma na slovenski obali. Vem, da potrebujeta negativni test, ki ni starejši od 48 ur, nikjer pa ne piše, ali je dovolj, če pokažeta samo SMS z rezultatom hitrega testa ali pa je treba prav sprintati tisto potrdilo iz e-zdravja?
Nimata namreč digitalnega potrdila, na telefon pa ponudnika apartmaja danes nikakor ne dobim, da bi vprašala.
Morda kdo ve, kako je s tem? Hvala!
lastniku ne rabita nič zdravstvenih podatkov kazati… sta dolžna samo dati izjavo,da enega od pogojev PCT izpolnjujeta.
Če pride inšpekcija sta dolžna pokazati tist sms. Ostalim nista dolžna kazati nobenih svojih zdravstvenih podatkov.
razmišljam pa sedaj kako je s temi testi:
torej jaz zdajle grem na dopust za 10 dni… pred odhodom grem na testiranje in sem negativna in imam dokaz, ki ob začetku nastanitve ni starejši od 48 ur… kaj je potem na dopustu sem moram hoditi vsaka dni testirat, da to dokazujem ali kako?
ker v čem je potem sploh logika in smisel tega bebavega pct pogoja?
Itak je še bolj glupo, če bi se morala vsake 2 dni testirat…
ve kdo kako je s tem?
takole je, 24.05.2021 ob 17:21
lastniku ne rabita nič zdravstvenih podatkov kazati… sta dolžna samo dati izjavo,da enega od pogojev PCT izpolnjujeta.
Če pride inšpekcija sta dolžna pokazati tist sms. Ostalim nista dolžna kazati nobenih svojih zdravstvenih podatkov.
razmišljam pa sedaj kako je s temi testi:
torej jaz zdajle grem na dopust za 10 dni… pred odhodom grem na testiranje in sem negativna in imam dokaz, ki ob začetku nastanitve ni starejši od 48 ur… kaj je potem na dopustu sem moram hoditi vsaka dni testirat, da to dokazujem ali kako?
ker v čem je potem sploh logika in smisel tega bebavega pct pogoja?
Itak je še bolj glupo, če bi se morala vsake 2 dni testirat…
ve kdo kako je s tem?
Smisel tega bebavega pogoja je, da se čim več bebcev prisili v cepljenje.
Robi…, 24.05.2021 ob 17:26
Smisel tega bebavega pogoja je, da se čim več bebcev prisili v cepljenje.
to sploh ni govora niti pod razno – pa če bi mi plačali… NE NE IN NE…
razmišljam samo s strani logičnosti – ki na tem primeru pokaže, da logike ni ane, je še enkrat več s tem ukrepom dokazala ta bebava oblast – je vse skupaj neumno…
ker če oni to opravičujejo z vidika zagotavljanja zdravja – ne moreš ti z enkratnim testo zdravja zagotoviti… saj ljudje so na dopustu, se gibljejo okoli in vsakdo lahko vsak trenutek zboli se okuži… kaj potlej pomeni neka informacija, da sem prišla neokužena, če sem lahko že naslednji trenutek okužene, saj se gibam po letovišču, srečujem z množicami ljudi, nihče ni hermetično zaprt…
da bi pa človek moral vsaka 2 dni delat test, da dokazuje da je zdrav je pa še bolj bebavo, kdo bo na take dopuste hodil no… resno…
naj stroka razloži smiselnost tega ukrepa – ker je še samo eden več v vrsti, ki je neumeeeen, nima veze z nobenim virusom in zdravjem, temveč samo z represijo nad ljudmi in nedovoljenim odvzemanjem pravic
Forum je zaprt za komentiranje.