malo pomoči: je to “fejk” spletna trgovina?
FuLL bi si rada kupila to oblekco za rojstni dan od sestre,letos julija bo 30 stara,pa greve na kosilo. Sicer sem jim pisala mail koliko časa je delivery,so lepo odpisali da od 10-20 dni. Ampak ko sem pregledovala domeno,piše da je stran ustanovljena šele 66 dni,plus nobenih komentarjev/mnenj. Tudi nimajo spodaj na dnu glave naslova ali podatkov o firmi. Mislite da je fejk?
Tok mi je lepa oblekca,joj 🙁
Ne priporočam nakupa. Zadevo boš preplačala (carina, postopki, ddv) in vprašanje, če boš naročeno sploh dobila. Sama imam slabe izkušnje z zelo podobno spletno stranjo (floriday.com). Po 2h mesecih stvari še nisem dobila in zahtevala vračilo denarja. Na srečo se je dobro končalo – vrnili denar.
Kupujem na “shein europa”, kljub kitajski robi zelo kvalitetne in lepe stvari po ugodnih cenah. Vedno pošljejo v roku 14 – 20 dni.
Srečno!
deževen dan, 24.05.2021 ob 11:14
Ne priporočam nakupa. Zadevo boš preplačala (carina, postopki, ddv) in vprašanje, če boš naročeno sploh dobila. Sama imam slabe izkušnje z zelo podobno spletno stranjo (floriday.com). Po 2h mesecih stvari še nisem dobila in zahtevala vračilo denarja. Na srečo se je dobro končalo – vrnili denar.
Kupujem na “shein europa”, kljub kitajski robi zelo kvalitetne in lepe stvari po ugodnih cenah. Vedno pošljejo v roku 14 – 20 dni.
Srečno!
NOBENA kitajska stvar NE PRIDE v 14-ih dneh.
Vem, ker pogosto naročam… Lažete, kot pes teče.
Koliko vas plača Kitajec za tako lažnivo propagando?
Forum je zaprt za komentiranje.