mojca mavec
Dober vic, 22.05.2021 ob 22:04
Saj se hecaš! Lahko bi dali koga ki se vsaj malo spozna na glasbeno sceno.
Komentira vse drugo samo glasbe ne. Očitno ji grejo v nos pop pevke v srebrnih oblekah, pa tudi na Srbkinje je očitno ljubusumna.
Čisto OK komentira. Če ni na tvojem IQ nivoju in ne razumeš niti sarkazma, ni naša težava.
Glede “srbkinj” pa: vse so bile očitno pri istem plastifikatorju – riti vse enako napumpane, žnable pa tudi- Kardašijan sindrom. Pa jim nisem fouš nikakor. Pa še to mi razloži, kako je lahko tasrednja “srbkinja” pela trotonsko, medtem ko sta leva in desna ritali in stresali lasne podaljške po odru, brez mikrofona pred usti in odpirali usta, “kao “ustvarjava polifonijo 🙂 :)? Playback so jim dovolili – oziroma plastnolayer petje, kar pa ni ravno petje v živo.
Bolje Mojco poslušati kako komentira, kot pa kakšno Mišo Molk ali pa Petra Poles.
To o hoferizmih sem ze veckrat slisala. Torej pomeni, da jih je vec oz. VELIKO. In seveda, ki da so smesni. 🙂 Je lahko kaksen poznavalec tako dober ter jih nekaj nasteje. Ne zgolj enega ali dveh…prosim vsaj za ene pet. Hvala vnaprej! (PS: Ni provokacija, res ne poznam in me zanima.)
Kar pa se tice cudovite Mojce in njenega domnevnega zavidanja nastopajocim Srbkinjam? Avtorica tega zapisa – SE SALITE?
tannnja, 22.05.2021 ob 21:27
Odlična voditeljica Eurosonga, veselje jo je poslušati, bravo!
Avtorica, očitno nisi resna. Ta ženska nima na nacionalni tv kaj iskati. Nekdo, ki prepisuje in krade mu tam ni prostora. v eni urejeni državi ne bi bila niti na lokalni tv v eni vukoj…
to je pa drugače, 23.05.2021 ob 09:09
Avtorica, očitno nisi resna. Ta ženska nima na nacionalni tv kaj iskati. Nekdo, ki prepisuje in krade mu tam ni prostora. v eni urejeni državi ne bi bila niti na lokalni tv v eni vukoj…
Točno tako, samo kaj, ko v Sloveniji veljajo dvojna ali trojna pravila. Kobala pribijejo na križ, v vseh medijih ga spljuvajo, Mojca Mavec pa kot da se ni nič zgodilo. Ta ista revija dela še pocukrane intervjuje z njo! Prav tako Vida Žabot, komentira v oddaji na nacionalni televiziji, pa je tudi dokazano prepisovala! Bivša bogaboječa nuna! Za crknt!
imaš prav, 23.05.2021 ob 10:10
Točno tako, samo kaj, ko v Sloveniji veljajo dvojna ali trojna pravila. Kobala pribijejo na križ, v vseh medijih ga spljuvajo, Mojca Mavec pa kot da se ni nič zgodilo. Ta ista revija dela še pocukrane intervjuje z njo! Prav tako Vida Žabot, komentira v oddaji na nacionalni televiziji, pa je tudi dokazano prepisovala! Bivša bogaboječa nuna! Za crknt!
Ti še prepisovat ne bi znalo.
imaš prav, 23.05.2021 ob 14:18
Tud ne želim, tele zabito, tebe pa očitno peče, da bi te dobili, z istimi grehi kot njo, a ne?
Nehaj se delati svetnico.Tudi ti si prepisovala že v osnovni šoli.Vmes pa lažeš, kradeš in opravljaš.Poznamo mi take vešče.Ki mislijo, da so najboljše in brez greha.
digimerčič, 23.05.2021 ob 18:19
samo res, mojca je prepisovala
Mojca Mavec in prepisovanje kolumen
In taka ženska je na NACIONALNI televiziji?! Ja, na žabotko smo kar pozabila. Ona je tudi kradla iz ene italijanske revije.
Upam, da imate enaka merila tudi za predsednika vlade:
Mojca se je vsaj opravičila.
ena nedeljska, 23.05.2021 ob 19:42
Upam, da imate enaka merila tudi za predsednika vlade:
Mojca se je vsaj opravičila.
In zdaj naj bi bil kriv JJ, ker je prepisal slavne stavke? A ni krivda predvsem na strani Tony-a Blaira, ki jih je napisal in na strani Mladine, ki je odkrila roko v marmeladi?
sam fprašam, 23.05.2021 ob 19:47
In zdaj naj bi bil kriv JJ, ker je prepisal slavne stavke? A ni krivda predvsem na strani Tony-a Blaira, ki jih je napisal in na strani Mladine, ki je odkrila roko v marmeladi?
Pravično bi bilo, da bi se prekoo twiterja popljuvalo Tonija in zaprlo Mladino!
Svetnica in devica, 23.05.2021 ob 15:55
Nehaj se delati svetnico.Tudi ti si prepisovala že v osnovni šoli.Vmes pa lažeš, kradeš in opravljaš.Poznamo mi take vešče.Ki mislijo, da so najboljše in brez greha.
Veščo ti vidiš vsakič, ko se pogledaš v špegu, še najbolje pa bi bilo, da se počiš, in da bo mir pred tako golaznijo, ki zagovarja sebi podobne! Kaj še čakaš?
Forum je zaprt za komentiranje.