Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek serviser pralni stroj candy maribor

serviser pralni stroj candy maribor

Ali pozna katera dobrega serviserja za pralne stroje Candy? Po možnosti iz MB ali bližnje okolice. Res prosim za pomoč , vikend je pred vrati, jaz pa poln koš perila.

hvala

blizu maribora sta itak samo dva za candije
eden je elektro partner, drugi pa nek privatnik iz puščave pri lovrencu, kjer boš plačala potnih stroškov več, kot je popravilo vredno

poguglaj pooblaščeni servis candy maribor, pa ga boš našla

G: Jankovič, v pokoju, pride, odpelje, pripelje, zelo zanesljiv. Popravlja tudi CANDY, ki se ga vsi losajo. Ziher bo ceneje kot na servisu. Priporočam, imam nekaj dobrih izkušenj z njim.

O hvala, a lahko prosim za kakšno tel.št. za omenjenega gospoda??

Z omenjenim servisom (Elektro Partner) imam zelo dobre izkušnje. Pokličeš, se dogovoriš za termin, pridejo vedno na uro dogovora, popravijo, in je to to. Plačaš in imaš mir, hkrati imaš še garancijo na delo, kar ti fušari ne morajo nuditi (vem iz slabih izkušenj od prej). en starejši gospod prišel, bil strašno pameten, razkopal stroj, pokasiral 40€, nato ga ni bilo več od nikoder. In kaj mu češ? Uradno firmo lahko vsaj “stisneš”.

Servis candy maribor, serviser Uroš 070/479-626, mi smo zadovoljni z njim!

Servis Trstenjak 040802180
Vse se da zmenit z njim.

Servis Čeh Uroš 041/624-787. Nam je nagajal hladilnik in ga je zg. omenjeni serviser Trstenjak popravljal enih 5x nato je poslal tega Uroša in hladilnik je potem končno deloval tako kot mora! Pa še dosti cenejši je bil tak mimo grede 😉

Servis čeh ni noben pooblaščen serviser. Trstenjak sploh ne dela hladilnikov tako, da on ni bil pri stranki in koliko nam je znano ce ne gre popravit ali dokler aparat ne deluje on ne računa.
Ne vem zakaj blatite serviserje saj so samo ljudje se motijo tako kot vsi.

Pooblaščenec gor al pa dol, nam je tudi servis čeh uredil zadeve medtem, ko ta servis bt nima treh čistih ampak to je pač zgolj moje mnenje brez zamere. če kdo nuca pa še internetni naslov servisa čeh http://servis-ceh.si/

Aja pa še to: imate prav da servis BT sploh ne dela hladilnikov zato, ker jih baje ne zna! No toliko o pooblaščenem servisu znamke Electrolux 😉

lep pozdrav!
zanima me kakšne so cene pri tem serviserju Uroš Ćeh?
Hvala!

NA KRATKO. CANDY NITI PODARJENEGA NOČEM VEČ . LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close