linea snella -cena in izkušnje
jaz sem bila…3 mesece, 1600 eur, – 10 kg, – več kot 80 cm…ampak ne bi šla več 🙂 telovadiš leže, vaje za noge, trebušnjaki, roke – te vaje najdeš povsod in lahko telovadiš tudi doma pol ure na dan (sicer tam ležiš pod nekimi lučmi, ki za moje pojme nimajo veze pri vsem skupaj, tudi brez tega bi s temi vajami šlo skozi), vmes menjaš vaje s kolesom (tudi to po moje ni problem opravit doma), edino vsakič imaš zraven tudi pol ure savne, kar se mi pri izgubi teže ne zdi ključnega pomena in vsekakor ni vredno zneska, ki ga plačaš…ker se mi je vmes teža na neki točki ustavila, sem dobila dieto (na začetku te prepričujejo, da je to hujšanje brez vsakršne diete, ja pajade), ki je trajala 3 teden – beljakovinska – in to je bilo po moje to, v tem času sem izgubila zadnjih 5 kg, ki so prišli hitro po zaključku terapije nazaj 🙂 normalno, kot po vsaki takšni dieti 🙂
tako da, punce, ne se pustit prepičat, čeprav se sliši super in oh in sploh, ko greš na posvet…aja, tudi cm – merijo jih na 9ih točkah, 80 cm se sliši zeloooo veliko, ampak se hitro nabere…če samo malo bolj stisneš meter na vsakem mestu, je to že lahko 20 cm manj 🙂
ja, shujšaš, oblikuješ mišice na določenih mestih, pač odvisno, kakšne vaje izbereš…če delaš doma vsak dan 10 različnih trebušnjakov, pol ure, 3 mesece, se bo sigurno poznalo, ampak za to ni treba dat 1600 eur!
upam, da sem katero prepričala in da bo katera teh 1600 eur bolj pametno porabila 🙂 meni bi zdaj prav ta denar kar prav prišel za kaj drugega.
ja, vidim, da sem pozabila to napisat…na začetku napišejo in podpišejo garancijo…meni npr. – 14 kg in okoli -40 cm…meni se je to zdelo zelo veliko 🙂 potem so pa cm kar nekam šli, kg pa, kot sem napisala, na koncu (po beljakovinski dieti) -10kg…ampak, GARANCIJA je samo za izgubo CM! in ne na kg 🙂 in ko ti prvič slišiš, da boš izgubila 40 cm obsega, si niti ne predstavljaš, da to sploh ni tako veliko, če ti merijo na 10 oz. na 9 mestih telesa.
Punce, svojega življenja in telesa ne morate dat v roke drugim in jim nato očitat odgovornosti zanj.
Jaz sem s pričetkom obiskovanja Linea Snelle sprejela, da sem odgovorna za svoje telo in da bom za vse pozitivne in negativne posledice odgovorna sama. Svojega neuspeha ali uspeha ne mislim prelagati na druge.
Linea Snello obiskujem že kar nekaj časa, zdaj sicer le še preko vzdrževalnega programa. In res je, da so me skozi celoten proces spremljali vzponi in padci. Pri tem naj povem, da so me terapevtke znale tudi precej direktno opozoriti na moje napake in na škodo, ki si jo povzročam. Skozi program, ki so mi ga terapevtke predpisale, sem odkrila tudi neverjetno moč v sebi, ki mi zdaj pomaga, da ohranjam ravnovesje v telesu in tudi v svojem življenju.
Kar se tiče denarja pa…kakor vzameš. Meni se je obrestoval vsak cent, ki sem ga vložila.
Lep pozdrav in obilico pozitivne energije vsem skupaj!
Tudi jaz imam prav pozitivno ali kar odlično izkušnjo z lineo snello. Kar dolgo sem poskušala narediti nekaj zase pa kljub vsemu trudu mi ni uspelo, pazila sem na prehrano in se redno gibala, na koncu pa ni bilo nič samo na dietah sem bila brez prestanka in seveda zelo nezadovoljna.Potem sem se odpravila v enega izmed njihovih centrov in svetovali so mi podobno kot vam, samo da sem imela večji program in višjo ceno. Že takoj so mi predstavili prednosti terapij, ki sem izvajala in sicer vadbo pod temperaturo, za hitrejše ogrevanje ( tiste, ki športate veste da dokler mišico ne ogreješ tudi na maščobi ne bo spremembe), in takoj sem ugotovila zakaj moja aktivnost ni bila učinkovita saj sem sama vadila max 45 min- torej sem se le ogrevala :))), Po vse možnih dietah pa je bila prehrana , ki so mi jo predpisal pravi balzam, saj sem po dolgem času normalno jedla pa še teža je začela padati :))) , še zdaj se držim te prehrane in se počutim odlično ( tudi zdravstveno je veliko bolje kot prej), kar se tiče njihove savne pa mislim da je zelo sproščujoča in vem da mi je veliko pomagala pri sami koži, saj nisem želela izgledati kot suha sliva.
Skratka zdaj je v planu 1. nosečnost potem pa se sigurno ponovno odločim za njih….
Pozdravljene,
Tudi jaz imam same pozitivne izkušnje z LS. Mi je pa čudno ko pišete nekatere, da ste dale 1600evr za 3M. Toliko stane 5M program in ne 3 mesečni. Sama sem izgubila 86cm v 4M- plačala sem 1490evr. Men je to ful veliko, saj sem izgubila 2konf. številki in ni res, da se cm kar nekje izgubijo….Dati dol iz sebe skoraj meter obsega se pa mora res poznat!!! Res je, da ni za nekoga ni poceni, ampak za ceno zdravja in dobrega počutja za mene ni nič predrago…si pač pol leta ne kupiš novih hlač, majčk, jopc in ta denar nameniš zase.
BTW:Ena je napisala, da so tiste lučke za brezveze…nevem, če bi ti sploh verjela, da si bila kdaj tam….Tam not je 37 stopinj in infra žarki, zaradi katerih tvoje telo začne topit maščobo TAKOJ in ne po 30-45 minutah kot pri navadni aerobni vadbi. Je tudi znansveno dokazano in ni nek lari fari.
V glavnem, jaz vsem, ki se z odvečnimi kg bojujete ves čas, priporočam, da gredo v LS, ker res pomaga!
Forum je zaprt za komentiranje.