Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj točno je delikatesa?

Kaj točno je delikatesa?

Ali je delikatesa v trgovini samo tisto kjer je meso ali tudi kjer je kruh in pecivo?

Tam kjer je meso, je mesnica. Delikatesa so salame in siri, tudi recimo odprte olive, vložene paprike …

Tam kjer je meso, je mesnica. Delikatesa so salame in siri, tudi recimo odprte olive, vložene paprike …[/quote]

…pa vibratorji…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

…………….pa klobase!

Delikatesa je širok pojem,…
sem spadajo od kruha, slaščic… vse kar dobiš v hladilniku in se ti ena teta za pultom smeje ”kaj boste” pa do sirčkov, salamic, tudi oliv in tega… pa že pečeni piščančki… to je vse delikatesa… vse ”vitrine” ki ponujajo svežo hrano… pa v trgovini pravimo delikatesi vse kar se te hrane tiče… kar mora biti v hladilniku… tudi majoneza… razen jogurtov in tega to je sveži program…
če pa te zanima, ker so ti ponudili delo v delikatesi…. juhuuu no ja… sej ni tako slabo… samo haccp izpit … pa čiščenje mesoreznice, in kontrola rokov uporabe, pa preverjanje temperature hladilnikov…. pa 10 dag ne 11!!!! no ja,… na koncu niti ni tako slabo…
lp

Na to ni treba paziti – smo se kupci prilagodili prodajalcem 😉

Ko hočem 10 dkg salame, rečem, naj mi je dajo 7 – me čudno gledajo, da dobim približno 10.

Ko hočem 500 g govedine, rečem 400 g – in dobim točno 500.

Kaj hočeš lepšega?

Če prodajalci ne zmorejo, se jim pač prilagodimo. Simpl.

Pride en tip v trgovino in naroči 10 dag salame.
Prodajalka nareže, stehta in vpraša: a je lahko 11 dag?
Tip reče: rekel sem 10 dag.
Prodajalka vzame rezino salame stran in vpraša: a je lahko 9 dag?
Sem rekel 10 dag!
Prodajalka se nagne k tipu in mu reče naj jo prime za jošk.
Tip zaprepaden vpraša, zakaj.
Pa prodajalka reče: veste, kadar me kdo jebe, mi paše, če me zraven še za joške stiska.

Lahko noč! :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close