Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Medžugorje spominki

Medžugorje spominki

Tisti, ki ste že bili, se vas je kaj “dotaknilo” in ali ste si kaj prinesli za spomin?

R

če bi jst dehidriran ke u un skalovje lezu pr ene 40 stopinjah bi se mi tud kej prkazal, marija najbrž ne, k se mi vsak dan doma prkazuje 🙂

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Čisto po pravici ti povem, da se mi je tako zamerila vsa industrija, ki je nastala okoli tega – plastične Marije v vseh barvah in velikostih, vse do takih v naravni velikosti, rožni venci prav tako, stekleničke žegnane vode, serije razglednic… da nisem kupila niti razglednice…

Joj, Gunnar, jest se pa smejat ne smem, nehaj no!:-((((((((((

R

zakaj ne? sej pravjo, smeh je pol zdravja, al pa vsaj zdrav 😉

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Men je to nč posebnga ful vse umetno..sm pa anglčeke kupila za darilca,to mi je nekak blo najlepše…pa sm enga hotela dati eni sosedi,pa je umrla ko sm pršla nazaj,sm ji na grob odnesla,še vedno je tam,pa je tega že mislim 5 let…drugače sm pa še na dva groba dala anglčke in tudi tam še vedno stojijo..
Od mojih potovanj,pa nism vernica prej ateistka,je pa fant bolj tak,da ga zanimajo te stvari,se mi je dopadel v črni gori manastir ostrog…ful je blo lepo,pa tut zdi se mi da je bolj naravno…me je blo pa iskren povedan kr mal strah,tiste poti in višine…
lp

To vem, ampak jaz se še ne smem smejati, ker mi smeh povzroča bolečine.

R

To vem, ampak jaz se še ne smem smejati, ker mi smeh povzroča bolečine.

R[/quote]

aja ok, se pardoniram, bom bolj v easy teme pisal 😉

Citiram:
Gunnar
če bi jst dehidriran ke u un skalovje lezu pr ene 40 stopinjah bi se mi tud kej prkazal, marija najbrž ne, k se mi vsak dan doma prkazuje 🙂
Joj, Gunnar, jest se pa smejat ne smem, nehaj no!:-((((((((((

Le kaj bi ti tam iskal, pederuh pokvarjeni?

jst nebi tm nč iskal,ker mi je skrajno bebavo v hudi vročini nekam v skalovje lezt in iskat neko pojavo, odrešitev al kar koli, o pederuhih pa rajš nebi, k jih je iz tvojih vrst največ, sploh unih k jim mejhni dečki dišijo

Priznaj, da si ti med njimi, sicer se ne bi tako zaganjal. V Medjugorje greš lahko tudi pozimi, če ti poleti ni všeč. Jaz sem bila za Novo leto, pa je bilo kar mraz. Vzdušje pa super!!!!

jst se nea zaganjam in nisem med njimi, samo če bi tista froca rinla ke u skalovje k neb blo vroče, neb bla dehidrirana, se jima neb nobena fatamorgana prkazala niti marija

Medžugorje je postavljeno iz strateških razlogov – da bi ustavil srbsko ekspanzijo na Jadran. Saj se je leta 1986 lepo dalo napovedati vse, kar se je potem zgodilo – razpad YU, krvave vojne – to ni težko, če si bil takrat v YU in vojski in čutil sovraštvo med narodi in predvsem proti Slovencem in Albancem.

So pa naredili dober biznis, ni kaj.

kakšni bebavi odgovori !! daj Gunnar odrasti in se ne mešaj v vsako temo !

kakšni bebavi odgovori !! daj Gunnar odrasti in se ne mešaj v vsako temo ![/quote]

Smo mal slepi ane? 🙂

A veš, da meni tudi. Čeprav so mi potem razložili, da je tukaj še v redu, kakšno da je šele v Lurdu 😉

Tisti ki ne verjamete,vas problem.zalostno.ce verjameš si naiven.rajsi to kot nič.

Medžugorje je postavljeno iz strateških razlogov – da bi ustavil srbsko ekspanzijo na Jadran. Saj se je leta 1986 lepo dalo napovedati vse, kar se je potem zgodilo – razpad YU, krvave vojne – to ni težko, če si bil takrat v YU in vojski in čutil sovraštvo med narodi in predvsem proti Slovencem in Albancem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close