Kaj je z mail386?
Hvala enako,tudi men se isto dogaja.Ni čudno če se meni in drugim nabere za 10 mb spama,predvsam zato ker se z tem mailom prijavljam v razne spletne strani ki potem pošiljajo smeti in reklame.Diske na mail386.. razbremenim tako da sproti brišem smeti in seveda vse osebne zadeve ki ne spadajo trajno na strežnik.Moram povedat da do sedaj nisem niti ENKRAT imel probleme z mail386….tako da ne bi trdil da je to neki levi mail.Zato ne obupat.Je zanesljiv in pregleden,vendar za resno in zasebno pošiljanje in arhiviranje pošte uporabljam druge strežnike z PGP,tako mi veliki brat ne more brati pošte 🙂
Hvala enako,tudi men se isto dogaja.Ni čudno če se meni in drugim nabere za 10 mb spama,predvsam zato ker se z tem mailom prijavljam v razne spletne strani ki potem pošiljajo smeti in reklame.Diske na mail386.. razbremenim tako da sproti brišem smeti in seveda vse osebne zadeve ki ne spadajo trajno na strežnik.Moram povedat da do sedaj nisem niti ENKRAT imel probleme z mail386….tako da ne bi trdil da je to neki levi mail.Zato ne obupat.Je zanesljiv in pregleden,vendar za resno in zasebno pošiljanje in arhiviranje pošte uporabljam druge strežnike z PGP,tako mi veliki brat ne more brati pošte 🙂
No,strežnik mail386 še kar ne dela.Do tedaj bo morda bo zanimivo branje na naslednji povezavi iz davnega junija 2004 :http://slo-tech.com/forum/t105163
Zgleda da ta stran,od treh strani na istem serverju(IP- 212.18.50.150)še nekaj časa ne bo delovala???Sedaj sem postal že malo skeptičen,če pomislim koliko US$ je vredna. Vtipkajte v Google iskalnik : Info@m-w.si ,in izpisal vam bo dost zanimivih stvari.Morda še tale telefonska številka :01 542 70 80 ,kjer vam bodo morda povedali kaj je se dogaja z mail386.Škoda no,ker sem že uporabnik več kot 5 let in bi si verjetno vsi želeli da se povrne.
Bah dva dni že ne deluje in v vseh tih letih ni bilo nikoli nikakeršnega problema :S
Če gre za stvar da bodo dokončno zaprli mail bi to lahko malo prej sporočili uporabnikom :S
V vsakem primeru sem ga uporabljal za forume in razno kjer sem vedel, da bom dobil spam gor in zato so gor aktivacijske kode in razno, kjer bi bila nočna mora vse nazaj dobit in preusmerit na drug mail. In seveda da ne govorim o besednem gradivu T_T. Jutr bom probal telefonsko številko.
mail386.com zopet DELUJE .To ni prvoaprilska šala!!! napaka na serverju je bila, tako kot je LAMPAR povedal.Tu se vidi kako smo odvisn od vsega kar nam tehnika ponuja.Skoraj isto kot da zmanjka elektrike.;) Mail je bil do sedaj vedno zanesljiv ,zato sem bil malo začuden o nenadnem mrku.Čestitam ekipi in želim čim poslovnih uspehov.
Forum je zaprt za komentiranje.