kateri forum je najbolj zanimiv
Vedno najprej odprem ta forum “starševski čvek” , čeprav se na njem pojavljajo teme , ki so daleč od starševskih težav. Če odpiram druge forume na Monu je par vprašanj in nekaj odgovorov, tako da me mine brat in grem spet nazaj na tega in še sama vprašam nekaj, kar ne spada sem.
Je še kakšen tako zanimiv kot ta ali so vsi bolj dolgočasni’ Kje še berete oz. sodelujete?
Vse je odvisno kaj iščeš.
Če želiš družbe in pogovora, potem je to ta forum pa še recimo ženski in moški čvek, življenje ah to življenje in mladi o spolnosti.
Seveda je vsaka skupina na nek način delno interesna skupina. Mladi so mladi, spolnost, in vsaka skupina si usmeri zavedno ali nezavedno v neko področje.
Če te recimo zanima politika in pregovarjanje katera stran je dobra in slaba, potem le zaidi na politični čvek. Imaš za brat kolikor hočeš ins eveda za sodelovati. Zakaj pa so tudi drugi forumi in se teme tam združujejo in zadnja tema skače na vrh? Da tisti, ki nekaj konkretnega išče lažje to najde na enem mestu, kot pa da na tem forumu prelista milijon sporočil.
V vsakem lahko najdeš nekaj koristnega, vendar je vse odvisno od tistega, ki išče in ne od sistema. Sistem ima vse, cilj pa lahko najdemo na veliko različnih načinov.
Če pa iščeš kaj specifičnega pa meni povej, pa bom poiskal zate.
Primož
Forum je zaprt za komentiranje.