Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Matr,kakšne fetiše…..

Matr,kakšne fetiše…..

…imate nekateri tukaj…..

Kdo je čigav brat,kakšno bolezen imajo v družini,zakaj se je tista fentala,kam hodi od unih mama v službo…in to vse samo od kakšnih kao slavnih in pomembnih ljudi,ki so potencialni kandidati za kakšno javno mesto v državni službi.

Kaj hudiča vam je to potrebno in zakaj vas zanimajo taki podatki?

Ti povem, to je hujš kt na keri vasi, pa mestni ljudje so 😀

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

se mi zdi , da je eden tvojih fetišev zgražanje nad fetiši drugih..pa kaj te briga koga kaj briga…če ni tema zate, jo preskoči….al ti je tud fetiš neprestano pičkarjenje in vzbujanja pozornosti?

se mi zdi , da je eden tvojih fetišev zgražanje nad fetiši drugih..pa kaj te briga koga kaj briga…če ni tema zate, jo preskoči….al ti je tud fetiš neprestano pičkarjenje in vzbujanja pozornosti?[/quote]
No, fleši, zdajle si me pa zeloooo nasmejal…..Ne vem, če ne boš počasi ti moj fetiš…..

Ko se zaposluje, se preverja. SDV (Služba državne varnosti) malo pretipa teren, če se ji je oseba zlagala. In takili forumi so kot nalašč zato, da se to zve.

se mi zdi , da je eden tvojih fetišev zgražanje nad fetiši drugih..pa kaj te briga koga kaj briga…če ni tema zate, jo preskoči….al ti je tud fetiš neprestano pičkarjenje in vzbujanja pozornosti?[/quote]
No, fleši, zdajle si me pa zeloooo nasmejal…..Ne vem, če ne boš počasi ti moj fetiš…..[/quote]
ne vem, a naj tvojo fetiš ponudbo vzamem ko kompliment al kot opozorilo?))

Ne sekiraj lianco, pejt mimo teme tudi ti.

ne morem si pomagati, se nisem mogel upreti njenemu fetišu….pač, trenutek slabosti

Nisem vedela, da je lahko to lahko tudi slabo vzeto ( ko omenjaš opozorilo )??!!V kakem kontekstu je pa lahko to ?

beri izven konteksta))))

Je to vse?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close