Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hotel Salinera-Strunjan

hotel Salinera-Strunjan

tisti, ki ste že bili….ste bili zadovoljni ..kaj pa plaža

ful dobre savne in notranji bazen luštkn. plaža pa čisto ok in simpatična tudi za otroke. meni osebno veliko bolj všečno kot kakšn portorož 🙁 glede sob in storitev v hotelu pa žal ne vem, ne hodm po hotelih ….

Zahajamo v apartmaje Salinera tako, da za hotel ne vem. Z apartmaji zadovoljni, predvsem tisti novi rdeči kompleks apartmajev.

Plaža je nekaj betonska, veliko travnate in veliko sence, kar je nam zelo všeč. Imajo tudi zunanji bazen z mosrsko vodo. Edino ponudba na plaži ni ne vem kaj. Mali bife s sladoledom iz skrinje in trafika.

Ampak za družine z otroki super. Vsaj nam je všeč.

https://www.facebook.com/actio.si

Boljšega dopusta nismo imeli!!!!!!!!!!!!!!!! Za otroke idealni pogoji za uživancijo, tako v senci kot na soncu.

ste bili v hotelu? Prosim, če malo več napišeš, ker vidim da ti je bilo zares všeč

O, a lahko poveš še kaj o apartmajih. Mene recimo to moti, da apartmaji nimajo ločenega spalnega dela (razen tisti ta veliki za 5-6 oseb). Pa jih reklamirajo kot primerne za družine.
Vas to ni motilo ali ste bili morda v ta velikem?
Hvala in lep pozdrav.

moja mama je bila v hotelu. Hotel ima 4*, hrana je bila zelo dobra, sobe nove, lepe, klima, čiste,.. V hotelu je tudi zdravnik.

v glavnem, njej se je zelo dopadlo, pravi da so storitve na nivoju (imela je terapije), pa tudi sicer je veliko gostov po operativnih posegih na terapijah. Tudi veliko otrok. Bazen se ji je zdel zunaj krasen, v pokritem bazenu se ni kopala, ker je bila julija in je bilo lepo vreme.

Tudi na plažo ni hodila, ker še ni bila tako mobilna, bila je samo na bazenu.

v glavnem, zelo priporoča.

Ja večina nima ločenega dela. Imajo pa ločen del, no mislim, da sta dva apartmaja, eden izmed njih je št. 415. To so ti prenovljeni apartmaji, rdeče barve, superior. Mi vedno hodimo v te. Nismo v velikem, ker smo samo trije.

Skratka, če boš rezervirala najbolje, da zahtevaš nove rdeče apartmaje superior, ker so prenovljeni, imajo tudi pomivalni stoj, cena pa je ista kot pri ostalih starejših.

Mi smo bili že zgoraj v apartmaju 415, ki ima ločene sobe in spodaj kjer niso. Vsak ima svoje prednosti. Vsi pa so s klimo. Vendar zgornji ima to slabost, da je v njem veliko bolj vroče in čez dan je balkon neuporaben, ker nabija sonce.
Spodnji so lepo v senčki in lahko na terasi posedaš ves dan, nimajo pa ločenih sob.

Samo nas niti ne moti, da sobe niso ločene.

Če želiš ločeno sobo v manjšem apartmaju, zahtevaj apartma 415.

https://www.facebook.com/actio.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close