kefalonija ali?
Saj vem da to ni travel net, samo glede na to, da ste danes objavili ze dve temi o grskih otokih, me zanima ce je morda kdo od vas bil na kefaloniji, razmisljava o tem da bi 9.7 odsla tja…Imela bi samo nocitev/zajtrk in najedla bi skuter ali avto, samo zanimajo me vase izkusnje, …. ali bi bilo morda bolje se odpraviti na kaksen drug grski otok? ne bi rada prevec vetra in valov, do zurov nama niti ni. kaj pravite?
Bila in bilo je nepozabno! Čudovite plaže, čudovito morje. Otok absolutno ni žurantski, če želita malo bolj živo, potem nastanitev v bližini Argostolija, če želita mir: Skala ali Fiskardo, ki je čudovit, vendar malo oddaljen od vsega. Nikakor si ne rezervirajta kakega hotela blizu letališča, ker je hrup zelo moteč. Otok je kar “obsežen” tako, da bi vama priporočala najem avtomobila na licu mesta. Skuter ni najbolj primerno prevozno sredstvo, prej kakšen krosar. Do najlepših plaž se pride po večinoma zelo strmih asfaltiranih cestah, po katerih nazaj s skuterjem težko prideš. Plaže so prodnate, rumen pesek, opečnat pesek, ogromno plažic za dva, ki so kar ob cesti. Lahko pa si pogledaš slikice pod naslovom Čudovito morje na ringaraja.net v albumu z dne 30.06.2005. Od vseh grških otokov ki sem jih obiskala definitivno moj najljubši. Ah ja, potovala sva preko Intelekte in bila zelo zadovoljna.
Z možem sva bila navdušena nad Santorinijem- ravno dovolj velik, da lahko vidiš veliko stvari in ravno dovolj majhen, da ne voziš kilometre in kilometre, da kam prideš. Najela sva štirikolesni skuter in vsak dan prevozila otok skoraj po dolgem in po čez. Pogledaš si lahko Akrotiri (izkopanine), mestece Oio, lepa je tudi Thira, Imerovigli,… v Kamariju in Perisi pa se lahko sprehajaš ob morju v nedogled. Ljudje so zelooo prijazni, gostinska ponudba super. Tja se bomo še prav gotovo vrnili!!!
Pa lep dopust!
Forum je zaprt za komentiranje.