Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Imela bi RADO uro

Imela bi RADO uro

Moja velika želja že kar nekaj časa je, da bi imela RADO uro. Ne kak fake, ampak original. Kupila si jo bom, ko bom diplomirala, malo pa bodo primaknili še starši. Kje v Ljubljani prodajajo te ure, jaz sem jih gledala v Cityparku. Pogledala bi še kje drugje, pa ne vem, kje jih sploh prodajajo.
Kakšna pa je vaša sanjska ura?

Itak, sveža diplomantka, pa zagoni denarja za en avto za eno k.určevo uro, ki je povrhu še grda in itak boš morala na čelo nalepit certifikat, ker ti noben ne bo verjel, da je oriđinal. To je nekako tko, kot vidiš vse te čapce z dolčegabana majcami in očali. Sami oriđinali, seve.

Imajo jih v vseh malo boljših centrih, pogledaš lahko tudi pri urarju – žal se ne spomnim imena, je pa takoj zraven prešerca.

Cene so take, kakršne so. Lahko se pa zmeniš za kakšen 5-10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} gotovinski popust. Pa lepo jo nosi.

Slowatch trgovine.

Lp
M.

želja je to, vendar nikoli ne bo izpolnjena

pa v slowatch trgovinah imaš vsakega 13tega v mesecu 13{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta 🙂

Revež,
Jaz imam čudovito, res čudovito elegantno RADO uro staro par mesecev, original. Certifikata si nisem lepila na čelo. Je pa ura tako lepa, da jo vsak pogleda, škoda da sedaj nosim dolge rokave. Kupljena v Italiji. Dobila kar nekaj popusta, ker sem kupila istočasno diamantni prstan. Avto pa ne povem kakšen imam….. Dolče gabana majice ne nosim.

Če imaš to željo, je prav, da si jo izpolniš. Saj niso preveč visoke cene…

Jaz nimam želje za uro, pa tudi za kaj drugega ne več. Sem si pa v tvoji starosti noro želela krzneno jakno, pa mi je bila takrat nedosegljiva.

Men jo je pred leti kupil dedc za rojstni dan. Sej je……še 11 briljantov ima.ampak ker ne nosim rada ure,mi leži tam v predalu. Nisem nikoli šla za tem ,kok je cenjena ta ura,dokler se ni en urar(sem izvedela kasneje kaj je po poklicu) zalepil name in na uro in mi težil pol ure,kok je dobra ta ura????

Šta je to nešto bosanski?? Ko Nike iz bosanske fabrike…

Jesi li nabavila  RADO uro

???

A je to iz fudotouga komada??

Tema je ze iz tistega casa…

Ko što piki voli rado sat??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close