vodne postelje
Mi jo imamo eno leto, montirali so jo od firme Moja vodna, Blue sleep. So iz Škofje Loke, kar je nam odgovarjalo, ker smo z Gorenjske; drugače bi pa še enkrat izbrala enako ali kakšne druge podobne, ki jih je po Sloveniji kar nekaj.
Je bistveno ceneje, kot Lectus, ki ima napihnjene cene do fula. Proizvajalcev sestavnih delov teh postelj v Evropi ni veliko; dobavitelji so več ali manj isti (vsaj kar se tiče jedra in grelcev).
Kar pogumno vprašaj pri ostalih slovenskih ponudnikih. Cene teh postelj so v enem letu tako padle, da so čisto primerljive z “navadnimi”, le Lesctus vstraja pri astronomskih cenah.
Poglej še forum pod mojo streho, dam tudi nakej piše….
Na onem papirnatem krožniku sem jedel kalamare na žaru in sem malo preveč pritisnil na lovko, nož je seveda prerezal oni karton in tudi posteljo…kalamari so spet zaplavali, enako parket in spodnji sosed. Bilo je tudi nekaj psovk…
Mi imamo z Bluesleep (Škofja loka) slabe izkušnje. Cena postelje je res nižja od Lectusa. Ko so nam jo novo zmontirali, je eno jedro puščalo. Povem monterju. Ko pridem v sobo malo pogledati opazim, da flika jedro. Na novi postelji!? Komaj se zmenim, da naj mi jedro zamenjajo z novim, saj gre za novo posteljo. Vse lepo in prav eno leto, dokler nam obe jedri nista redno in izmenično začeli puščati. Enkrat se zbudim prav v vodi. Jedro je puščalo nekje od spodaj in počasi se je nabirala voda, dokler ni privrela na vrh. Da o smradu ne govorim.
Obe jedri in posteljo redno vzdržujemo, vlivamo notri regenerator na pol oz. eno leto, odvisno katerega kupimo. Odkar od firme B studio iz Škofje loke ne jemljemo več regeneratorja, ampak ga kupimo v Meremicu (Lectus), ker nam je pač bližje, se je odnos družbe B studio spremenil. Reklamacij ne sprejemajo, očitajo na, da nam jedra puščajo, ker jih ne vzdržujemo in ne čistimo in ne špricamo…čeprav se non-stop ukvarjam s temi jedri, jih čistim, vlivam regenerator, da ne omenjam celega kompleta iz Meremica za pregnati smrad od puščanja (ker ga v B studiu pač niso imeli). Posteljo imamo 6-7 let in komaj čakam, da se je znebim…ko našparam za novo in za običajne jogije.
Forum je zaprt za komentiranje.