Mazilo za nego krčnih žil
Bi vas lepo prosila za nasvet iz prve roke.
S čim ste bili najbolj zadovoljni.
Vem, da zadeva ni ozdravljiva in poznam vse ostale metode, toda pri meni je razširjenost le teh tako močna, da operacija ne pride v poštev (bi morali odstranit preveč žilja) in sem bolj na tem, da vzdržujem stanje kot je kolikor dolgo se da.
Hvala.
Dolgo časa sem si mazala noge, pa je bil efekt samo trenuten in lokalen. Na srečo nimam zelo hudih. Potem mi je enkrat kolegica svetovala tablete Detralex (flavonoidi iz agrumov) in noge me ne bolijo več tako močno. Kupi si eno škatlo (60tbl, jemlješ 2xdan). Po enem mescu boš že čutila če je bolje. Baje če pomaga je efekt viden prej kot v mescu dni. Deluje pa tako da zmanšuje vnetje, ki je glavni vzrok za nasanek krčnih žil,
Jaz sem lani na dopustu na Hrvaškem odkrila gel, ki meni zaenkrat najbolje dene. To je KAPILEX, iz linije classic, ki jo proizvaja Damjana d.o.o. iz Zagreba. Gel sem kupila v DM, v Crikvenici. Pri nas ga nisem zasledila.
Jaz imam v desnem stopalu tak pekoč občutek in mi tale gel mal ohladi in ublaži zadevo. Da bi pa to dolgoročno izginlo pa ni videt.
Poizkusila sem še mazilo na osnovi divjega kostanja, ki je od Leka, pa Veledin gel a mi je tale kapilex najboljši in hkrati najcenejši.
Mya, tale Detralex sem tudi jaz jemala kratek čas, še nisem pojedla vsebine ene škatlice in mi je bilo res bolje, bolečine in ta pekoč občutek sta izbinila. A sem prenehala z jemanjem, ker sem zanosila. Sedaj pa še polno dojim in se ne upam tega jest. A ti ješ ves čas ali si samo nekaj časa.
Lp, D
Stare babice so si povijale na noge lapuhove liste, drugace pa je koristna vsaka krema ,gel kjer le ta vsebuje divji kostanj.
Povijaj si noge, ne sedi veliko pravtako ne stoj veliko, sprehajaj se po ravnini, izogibaj se vroci vodi in soncu, ce kadis in si zmozna, zmanjsaj “dozo”:D Tudi jaz jih imam samo ne tako zeloooo izrazite kot morda ti, a pomagam si z zgoraj nastetim in deluje, krcev skoraj vec ni in bolecin razen poleti ko je ta pasja vrocina ggrrrr :S In pa ko spis imej blazino podlozeno pod nogami.
Forum je zaprt za komentiranje.